Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ce aşteptăm de la noul Apple MacBook Pro 2021 cu procesor M1X: design, ecran, conectivitate, cost


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Ce aşteptăm de la noul Apple MacBook Pro 2021 cu procesor M1X: design, ecran, conectivitate, cost</b>Apple a ţinut evenimentul său de toamnă de bază pe 14 septembrie 2021, dezvăluind seria iPhone 13, Apple Watch Series 7, dar şi iPad Mini 6. Ce a lipsit a fost a fost o prezentare de MacBook-uri noi. În special un laptop

 

Apple a ţinut evenimentul său de toamnă de bază pe 14 septembrie 2021, dezvăluind seria iPhone 13, Apple Watch Series 7, dar şi iPad Mini 6. Ce a lipsit a fost a fost o prezentare de MacBook-uri noi. În special un laptop cu procesor Apple M1X e aşteptat, pentru a îl înlocui, pe vechiul MacBook Pro. Acesta este disponibil de ceva timp în magazinele de la noi şi preţurile au devenit mai atractive între timp. La noul MacBook Pro va fi interesantă diagonala mare şi evident şi procesorul. Recapitulăm tot ce ştim despre el mai jos.

 

Lansare

 

Apple a pregătit şi un al doilea eveniment de toamnă, unul organizat pe 18 octombrie şi menit să aducă în plan inclusiv noi căşti AirPods (3 sau Pro 2). Va fi un eveniment axat pe lineup-ul Mac totuşi, cu un nou Mac Mini, poate şi iMac şi cu siguranţă un MacBook Pro cu procesor M1X. Reporterul Bloomberg Mark Gurman specula că vom avea 2 evenimente Apple în această toamnă şi că lansările au loc până în perioada de cumpărături de sărbători, care include şi finalul de noiembrie cu Black Friday. 

 

 

Analistul Ming-Chi Kuo vede lansarea în magazine ca având loc în trimestrul 4 din acest an. Publicul ţintă pentru noile MacBook-uri Pro va fi compus din creativi, editori video şi muzicieni. 

 

Ecran şi design

 

În ce priveşte noua serie MacBook Pro, aceste modele ar trebui să vină cu diagonale de 14 sau 16 inch. Ecranele vor fi bazate pe tehnologie mini-LED, aceeaşi prezentă şi pe iPad Pro de 12.9 inch 2021. Designul va fi schimbat faţă de ultimele modele MacBook Pro, cu muchii plate, inspirate de iPad Pro şi de iPhone 12 şi 13.

 

Apple MacBook Pro 2021

 

Ediţia de 14 inch o va înlocui pe cea de 15 inch, dar muchiile mai înguste o vor ajuta să rămână la dimensiuni similare. Vom avea şi heat pipe mai mare, flux de aer îmbunătăţit şi se pare că Touchbar-ul lansat în 2016 nu e gata să revină încă, pentru că nu ar fi prins la public. Va fi înlocuit cu butoane fizice cu funcţii speciale.

 

Procesor Apple M1X, conectivitate

 

Apple M1X

 

Procesorul Apple M1X va aduce extra nuclee GPU, iar încărcătorul pe bază de MagSafe va reveni. În acest moment Apple MacBook Pro are procesor Intel Core i9, iar varianta cu M1X ar urma să ofere performanta echivalentă, dacă nu chiar superioară. Vom primi şi port HDMI şi slot SD. Revenind la procesorul Apple M1X, acesta ar veni cu 12 nuclee, dintre care 8 optimizate pentru performanța ridicată, iar alte 4 pentru eficienţa energetică. 

 

Baterie, RAM

 

Bateria lui MacBook Pro 2021 16 ar avea 8693 mAh, aproape de cei 8790 mAh ai modelului actual. Modelul de 14 inch ar o baterie de 6068 mAh, clar mai mare decât cea de 5103 mAh de pe MacBook Pro-ul de 13 inch. Şi procesoarele vor aduce totuşi o administrare a consumului mai bună. Vom primi şi până la 64 GB RAM, faţă de 16 GB cât este suportat acum pe terminalele cu CPU Apple M1.

 

MacBook Pro 16 M1X

 

Noul cip aduce şi suport pentru extra porturi Thunderbolt. Apple nu uita nici de productivitate şi apelare video, înlocuind webcamurile HD cu unele Full HD. 

 

Preţuri

 

Noul MacBook Pro de 14 inch ar urma să fie mai scump decât cel actual de 13 inch, iar zvonurile afirmă că va fi un salt de preţ faţă de versiunea de bază de 13 inch care costă 1299 dolari, pe la 1700 de dolari chiar. Versiunea de 16 inch va costa la fel ca actualul MacBook Pro de 16 inch, care începe de la 2399 dolari.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.