Jump to content

OnePlus anunță noile căști wireless Buds Z2 cu ANC şi 38 de ore de autonomie


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus anunță noile căști wireless Buds Z2 cu ANC şi 38 de ore de autonomie</b>OnePlus a ţinut astăzi un eveniment, în cadrul căruia a prezentat noul telefon OnePlus 9RT, dar nu doar pe el. A sosit şi perechea de căşti wireless Buds Z2, care promite autonomie de până la 38 de ore şi oferă şi anulare activă a zgomotului de fond (ANC)

 

OnePlus a ţinut astăzi un eveniment, în cadrul căruia a prezentat noul telefon OnePlus 9RT, dar nu doar pe el. A sosit şi perechea de căşti wireless Buds Z2, care promite autonomie de până la 38 de ore şi oferă şi anulare activă a zgomotului de fond (ANC). Detalii mai jos.

 

OnePlus Buds Z2

 

 

Buds Z2 vine cu suport Dolby Atmos şi integrează drivere dinamice de 11 mm. Face pairing via Bluetooth 5.2 şi aduce suport pentru codecurile AAC şi SBC. Mai oferă şi suport pentru protocoalele Bluetooth BLE, SPP, HFP, A2DP şi AVRCP. Reducerea de zgomot taie până la 40 de decibeli din sunetele din jur, folosind 3 microfoane pe fiecare cască. Noile căşti OnePLus au certificare IP55, pentru rezistența la stropire, iar cutia lor de transport şi încărcare are certificare IPX4, pentru rezistență la stropire.

 

Fiecare cască oferă 7 ore de autonomie cu ANC dezactivat şi 5 ore cu ANC pornit. Cutia de transport duce totalul la 38 de ore fără ANC. Avem parte şi de încărcare rapidă (Warp Charge), care oferă 5 ore de ascultare după 10 minute de alimentare. Gamerii trebuie să ştie că aceste căşti oferă latentă de 92 ms, iar cele 3 microfoane de la bord oferă extra reducere de zgomot în timpul apelurilor telefonice. 

 

OnePlus Buds Z2

 

Produsul vine pe alb sau negru şi costă 77 de dolari. Va fi disponibil iniţial în China începând cu data de 19 octombrie, dar la nivel internaţional nu avem încă detalii despre debut sau preţ.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.