Jump to content

Câți jucători a trimis Sheriff Tiraspol la echipele naționale pentru meciurile din această lună


AIM Marki
 Share

Recommended Posts

cati-jucatori-a-trimis-sheriff-tiraspol-la-echipele-nationale-pentru-meciurile-din-aceasta-luna_size6.thumb.jpg.7ff47932f3f5ef821c31df7c6aebf9a7.jpg

 

Campioana Moldovei joacă săptămâna viitoare cu Inter Milano în Liga Campionilor.

 

Performera primelor două etape din Liga Campionilor după victoriile cu Șahtior Donețk și Real Madrid, Sheriff Tiraspol a avut opt jucători convocați la echipele naționale pentru meciurile din luna octombrie.

Charles Petro (Malawi), Boban Nikolov (Macedonia de Nord), Adama Traore (Mali), Georgios Athanasiadis (Grecia) și Sebastien Thill (Luxemburg) au fost ”stranierii” care au participat în partidele din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 din Qatar.

Trei din cei cinci moldoveni din lot au fost la națională

Acestora li s-au adăugat și trei autohtoni, din ”puținul” de jucători moldoveni, cinci la număr, pe care îi are Sheriff în lot: Dumitru Celeadnic la prima reprezentativă a Republicii Moldova, Serafim Cojocari și Eugeniu Gliga la naționala de tineret, care este antrenată de românul Ștefan Stoica.

Pentru echipa simbol al Transnistriei urmează un meci de campionat cu FC Sfîntul Gheorghe și întâlnirea de marți cu Internazionale Milano, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.

Sa le uram mult succes celor de peste Prut.

Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.