Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Florin Niță i-a impresionat și pe membrii Generației de Aur: ”Se aruncă și în foc pentru România!”


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Florin Niță a fost unul dintre ”tricolorii” care s-au remarcat la campania de calificare la Cupa Mondială de la Qatar din 2022.

image.thumb.png.55596da673bb11ca92ba551385a90a78.png

Niță are doar 11 selecții pentru echipa națională, dar a devenit rapid unul dintre jucătorii de bază ale primei reprezentative.

Florin Niță i-a impresionat și pe membrii Generației de Aur: ”Se aruncă și în foc pentru România!”

Iosif Rotariu a avut cuvinte de laudă pentru portarul României, Florin Niță, despre care spune că este unul dintre oamenii de bază de la echipa națională.

 

Pe lângă abilitățile lui Niță, fostul mare fotbalist spune că este impresionat și de caracterul portarului.

 

Niță se aruncă și în foc pentru România. Așa e el structurat. Dincolo de calitățile de portar, e genul de om săritor. Aș vrea să-l asemăn cu un fost coleg, dar n-am cu cine când vine vorba de talie, Silviu Lung, fostul meu coleg era un portar înalt. Când știi că ai în spatele tău un portar cu intervenții excelente, prinzi și tu mai multă încredere, așa mi se întâmpla și mie.

 

Portarii au, de regulă, un cuvânt important de spus în vestiar. În 1990, la Coppa del Mondo, înaintea partidei cu Argentina (n.r. 1-1, la Napoli, în Grupa B), Emerich Ienei și Silviu Lung vorbeau despre cine să-l marcheze pe Diego Maradona. Și așa au ajuns la mine.

Niță e deja, chiar dacă are puține meciuri la națională, unul dintre oamenii determinanți fără de care nu poți să începi echipa. Stau, de fiecare dată, și să văd interviurile cu el de la finalul meciurilor naționalei, întrucât e genul de sportiv care transmite emoție, te face să fii acolo, să simți ceea ce a simțit și el. E modest, e umil, are un caracter foarte frumos. Și mai e și un superportar", a declarat Iosif Rotariu pentru Sport.ro.

”România merită să meargă la un Campionat Mondial!” Florin Niță, motivat după victoria ”tricolorilor” în fața Armeniei

La finalul partidei cu Armenia, scor 1-0, Florin Niță, unul dintre eroii României, a mărturisit că este foarte mulțumit de prestația ”tricolorilor” și speră că și următoarele meciuri vor fi la fel de bune pentru că România merită să ajungă la Cupa Mondială.

 

Cu ocazia meciului cu Armenia, România a revenit în Ghencea, iar Florin Niță este de părere că arena le-a purtat noroc ”tricolorilor”.

 

Impresiile sunt pozitive. Băieții și-au dat viața pe teren. Am marcat repede și am ținut de rezultat. Trebuie felicitat toți jucătorii, tot staff-ul, toți oamenii de pe lângă echipă și le mulțumim suporterilor pentru că au fost minunați.Toți am fost o echipă, am respectat tot ce ni s-a spus în vestiar.

 

Suporterii s-au ridicat la așteptările tuturor. Acest stadion ne-a ținut noroc așa cum a ținut și până acum echipei naționale. Pe acest stadion s-a scris istorie și ne bucurăm că am putut juca aici. A încercat să respingă mingea, am fost atent și s-a terminat totul cu bine. Urmează două finale pe care trebuie să le tratăm așa cum am tratat și meciul de azi. România merită să meargă la un Campionat Mondial pentru că nu a mai fost demult”, a declarat Florin Niță la finalul partidei.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.