Jump to content

Cum a reacționat Alexandru Cicâldău când a văzut anunțul plecării lui Mirel Rădoi de la echipa națională


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

România a obținut o victorie importantă cu Armenia, 1-0, datorită căreia a urcat pe locul doi, de baraj, cu două meciuri rămase de disputat din preliminarii.

image.thumb.png.be5346665b2d6ab8f82aea0ac439efc4.png

La finalul partidei de pe stadionul din Ghencea a apărut, însă, o mare surpriză: anunțul plecării lui Mirel Rădoi, care se va produce după cele două meciuri din noiembrie, cu Islanda și Liechtenstein, făcut de selecționerul însuși.

Cum a reacționat Alexandru Cicâldău când a aflat că Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea

Alexandru Cicâldău, integralist în partida cu Armenia, a transmis că a aflat că Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea după ce a ajuns acasă și a avut mari rețineri să creadă.

 

În același timp, mijlocașul lui Galatasaray a recunoscut că regretă că Mirel Rădoi va pleca.

 

Nu am știut absolut nimic. Nu mi-a transmis așa ceva, nici colegilor, adică nu ne-a spus nimic nouă. Nu a fost ceva care să mă facă să mă gândesc la asta.

 

Conferința de presă a fost după ce noi ne-am despărțit de Mister, am plecat spre case. Am aflat apooi. Am verificat pentru că nu-mi venea să cred.

Decizia îi aparține și nu am ce să comentez despre ea, îl respect enorm pe Mirel Rădoi. Pe de altă parte, nu am cuvinte să spun cât de rău mi-ar părea să plece”, a declarat Alexandru Cicâldău, pentru Playsport

Alexandru Cicâldău, laude la adresa lui Mirel Rădoi

Alexandru Cicâldău continuă să spere că Mirel Rădoi va reveni asupra deciziei și a ținut să laude metodele de pregătire ale selecționerului.

 

Prefer să mă gândesc la faptul că nu va pleca. Eu am lucrat cu Mister și la naționala de tineret, am obținut performanțe foarte frumoase, am început acum un drum bun la seniori. Îmi place cum lucrează, știu ce om extraordinar este. Avem altă față ca echipă acum, jucăm și bine și au venit și rezultatele.

 

Ar fi mare păcat. Știi cum e? Eu trăiesc un vis la Galatasaray și am început să trăiesc și un vis la națională, avem șanse foarte mari să prindem barajul. Am arătat că ne putem apăra bine, că putem ataca bine.

 

Sper să cotinuăm cu Mirel Rădoi visul spre calificarea la Mondial. Eu voi veni mereu cu toată inima la națională și voi da totul mereu”, a transmis Alexandru Cicâldău.

 

Ultimele două partide pe care România le va disputa cu Mirel Rădoi pe banca tehnică, dacă selecționerul nu revine asupra deciziei, sunt cu Islanda și Liechtenstein. În cazul a două victorii, ”tricolorii” vor ocupa locul doi la finalul grupei preliminare și vor juca în primul baraj de calificare la Campionatul Mondial.

 

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.