Jump to content

Dan Petrescu nu vrea să audă acum de echipa națională: "Când am fost liber, nu m-a căutat nimeni"


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

România rămâne fără selecționer din luna noiembrie, conform unui anunț făcut de Mirel Rădoi după meciul cu Armenia, scor 1-0, iar FRF trebuie să găsească rapid un înlocuitor pentru posibilele meciuri de baraj pentru CM 2022, din luna martie.

image.thumb.png.66f21ec5b788d2c4ac3701ddd13c0ace.png

Dan Petrescu nu vrea să audă acum de echipa națională: "Când am fost liber, nu m-a căutat nimeni"

Un nume vehiculat în trecut pentru banca echipei naționale a fost cel al lui Dan Petrescu. Între timp, antrenorul a revenit la CFR Cluj și spune că nu are de gând să negocieze acum cu FRF.

 

Petrescu a trimis o săgeată și către Federația Română de Fotbal, spunând că nu a fost căutat pentru funcția de selecționer nici măcar atunci când era liber de contract.

 

"Sunt antrenor la CFR Cluj. Am semnat un contract pe trei ani. Când am fost liber, nu m-a căutat nimeni. Acum sunt aici! Asta nu e problema mea! (n.r - faptul că naționala trebuie să-și găsească selecționer)

 

Important e rezultatul, restul nu mai contează nimic. Important e că am bătut și că avem o șansă acum să ajungem la baraj", a spus Dan Petrescu, citat de as.ro.

 

Într-un sondaj realizat de Digi Sport, peste 11% dintre cei care au votat consideră că Dan Petrescu trebuie să fie următorul selecționer al României. Pe primele două poziții se află Cosmin Olăroiu (26,6%) și Gică Hagi (25,4%), în timp ce 20% consideră că Mirel Rădoi ar trebui să rămână.

 

image.thumb.png.ce776e259280cdf0424e13098605ccb3.png

FRF speră ca Mirel Rădoi să se răzgândească

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, este de părere că Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea la conferința de presă pentru a încerca să-i capaciteze pe jucători în vederea ultimelor două meciuri din preliminariile CM 2022, cu Islanda și Liechtenstein:

 

"Mirel va avea o întâlnire cu președintele, cu mine și vom pune la punct anumite lucruri. Orice lucru se poate întoarce. Eu cred că va reveni la sentimente mai bune și va continua la echipa națională.

 

Trebuie să ne lăsați să vorbească președintele cu el, să vorbesc și eu cu el. Poate e un joc psihologic pe care îl face Mirel. E foarte important ca Mirel să-i capaciteze ca până acum.

 

Poate jocurile au avut această diferență de agresivitate, de determinare, de dorință de a juca în România. Eu cred că putem să-l întoarcem pe Mirel, asta e dorința Federației", a spus Stoichiță, la emisiunea Liga Digisport.


sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.