Jump to content

Luciano Moggi a vrut să se sinucidă! Fostul președinte al lui Juventus a mărturisit ce i-a salvat viața


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Scandalul "Calciopoli", apărut în fotbalul italian în 2006, a șocat la acel moment lumea sportului. 

image.thumb.png.762177bdf2f5de8883fde82e24ff00f2.png

Mai multe cluburi au fost depunctate, printre care Fiorentina, Reginna sau AC Milan, iar Juventus a fost retrogradată în al doilea eșalon italian. Formațiile au fost găsite vinovate de trucarea mai multor meciuri.

Luciano Moggi a vrut să se sinucidă în urma scandalului "Calciopoli" din 2006

La gruparea bianconeri, președinte era pe acea vreme Luciano Moggi, ajuns acum la 84 de ani. În urma celor întâmplate, el a primit o suspendare pe viață în fotbalul italian. Acum, la aproximativ 15 ani distanță de la evenimente, controversatul personaj a recunoscut că a fost la un pas să-și ia viața.

"Devenisem ținta tuturor. Doar eu a trebuit să plătesc. Nu eram deloc liniștit și îmi era rușine și să ies pe stradă, iar la momentul acela m-am gândit la multe lucruri, inclusiv la sinucidere.

 

Da, în primele zile după ce au apărut știrile, m-am gândit să mă sinucid. Am vrut să pun capăt tuturor lucrurilor. Apoi, mulțumită lui Dumnezeu, am găsit o forță uriașă și am continuat până în ziua de azi, cu foarte multă dedicare", a explicat omul de fotbal, conform Daily Mail

Luciano Moggi l-a ”taxat” pe Guardiola: ”E mai îndrăgostit de cele 30 de milioane de euro pe care le primește”

Antrenorul catalan al lui Manchester City a fost ironizat acum câteva luni de Luciano Moggi, pentru faptul că s-a opus Super Ligii. 

 

"Ipocrizia a devenit parte a lumii fotbalului. Luaţi cazul Super Ligii... Primii care au contestat propriul club au fost jucătorii şi antrenorul lui Liverpool. Apoi Guardiola. Şi-a criticat clubul spunând că fotbalul aparţine fanilor şi el îi urmează pe fani. Fără discuţie, cuvinte frumoase, pline de romantism, dar nişte simple cuvinte.

 

În opinia noastră, Pep e mai îndrăgostit de cele 30 de milioane de euro pe sezon pe care le primeşte. Restul e poezie... De fapt, deşi ştie că salariile jucătorilor şi ale antrenorilor reprezintă 70% din toate veniturile clubului a avut curajul să-şi critice patronii pentru că sunt în căutarea de noi venituri pentru a putea face faţă unor cheltuieli mai mari.

 

Poate e timpul să vorbim despre un plafon salarial pentru a împiedica oameni ca el să se mai îndrăgostească iremediabil de acest sport, doar penru că acum le permite să ducă acasă sume care în trecut erau inimaginabile", a spus Moggi, potrivit Daily Mirror.

 

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.