Jump to content

Ciprian Tătărușanu, ironizat de fanii lui Milan, după accidentarea titularului Maignan


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Accidentarea lui Mike Maignan poate însemna o șansă imensă pentru Ciprian Tătărușanu de a fi titular în poarta lui Milan, însă fanii "diavolilor" l-au luat peste picior pe portarul român.

image.thumb.png.86c048b4df8c5cc8d529b5a2c333d895.png

Ciprian Tătărușanu, ironizat de fanii lui Milan

Totul a pornit după ce oficialii lui Milan l-au trasferat astăzi pe portarul Antonio Mirante, în vârstă de 38 de ani, liber de contract din iulie, de când a plecat de la A Roma.

 

Astfel, deși Tărărușanu ar urma să fie titular, fanii Mialnului îl ironizează pe rețelele de socializare, cu niște fotografii sugestive.

 

image.thumb.png.3ac06cbc7f8200442a6c93d2d06ec3f6.png

 

Nu e prima dată când Tătăruşanu e luat peste picior în Italia. Anul trecut, un suporter de la Milan a realizat chiar o scenetă în care l-a ironizat pe român.

Tătărușanu a jucat 5 meciuri într-un an și o lună la AC Milan

Ciprian Tătărușanu a ajuns la Milan în septembrie 2020, transferat de la Lyon pentru 500.000 de euro. La acea vreme, Donnarumma era titular indiscutabil în poartă, iar din acel moment și până în prezent, portarul de 35 de ani a apărat doar în 5 meciuri pentru "diavoli".

 

E adevărat că el nu a primit gol în 3 meciuri, însă în celelalte două a încasat 5. Nu neapărat însă din vina lui, pentru că prestațiile sale au fost în general bune. De la aducerea lui Mike Maignan, în iulie 2021, Tătărușanu a fost din nou rezervă.

 

Acum, Maignan a suferit o intervenție chirgicală la încheietura mâinii stângi, ceea ce îl va face indisponibil câteva săptămâni. Inițial se discuta despre două săptămâni, însă AC Milan a anunțat că situația este mai gravă. Mike Maignan va fi nevoit să ia o pauză de șase săptămâni, iar ulterior să înceapă procesul de recuperare. Revenirea sa este preconizată peste 10 săptămâni, astfel că nu va mai apăra în 2021.

 

  • În 2021, AC Milan va mai disputa 12 partide în Serie A și patru în grupele Champions League contra celor de la Porto (două), Atletico Madrid și Liverpool.
  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Tătărușanu, conform publicației de specialitate Transfermarkt.
  • 30 iunie 2023 este data la care expiră contractul lui Tătărușanu cu AC Milan.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.