Jump to content

Pochettino face lumină în cazul declarațiilor lui Neymar despre problemele mentale. De ce a vorbit despre retragere


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Neymar (29 de ani) s-a aflat din nou pe prima pagină a ziarelor săptămâna aceasta, după ce a vorbit recent despre problemele de sănătate mentală cu care se confruntă. 

image.thumb.png.e49262816801a828bb08ebd10c681b61.png

 

Într-un interviu, superstarul brazilian a spus că nu crede că mai are capacitatea mentală să fie fotbalist și că va participa la ultima sa Cupă Mondială în 2022. Cel mai probabil, acest fapt este cauzat de criticile la care decarul lui PSG a fost supus constant, ani la rând.

Mauricio Pochettino a vorbit despre declarațiile surprinzătoare făcute de Neymar

Despre acest subiect a vorbit și Mauricio Pochettino, antrenorul vicecampioanei Franței. Într-un interviu pentru publicația COPE, argentinianul i-a liniștit pe suporterii parizieni, explicând că declarațiile lui Neymar au fost interpretate greșit.

 

"A exprimat ce simțea la acel moment, dar eu îl văd ca o persoană puternică la 29 de ani, a avut parte de presiunea de a face lucruri mari pe teren încă de mic copil.

 

Are o putere mentală incredibilă, un caracter incredibil, o sensibilitate enormă și capacitatea de a-ți spune adevărul în față când vorbești cu el.

 

De asta e posibil să fi spus ceva ce simțea la acel moment și care poate fi interpretat în mai multe feluri, dar pentru mine este clar că vrea să fie la Paris pentru a aduce trofee clubului și, mai presus de toate, mult așteptatul Champions League.

 

Am mult respect pentru el și noi suntem o echipă de antrenori care nu se bagă în ce nu ne privește. Viața lui privată e viața lui privată.

 

Pot să vă spun că este foarte sensibil și afectuos, că față în față te seduce cu sinceritatea lui, că are mereu un zâmbet pe față și nu e deloc dificil să conviețuiești cu el.

 

În plus, avem o relație grozavă și mereu este dedicat în privința antrenamentelor sau a provocărilor noi. La PSG nu am avut un singur jucător cu probleme de comportament, adevărul este că avem o relație bună", a spus, printre altele, argentinianul. 

Neymar a fost sunat de Leonardo după ultimele declarații făcute

L'Equipe scrie că directorul sportiv Leonardo l-a sunat personal pe Neymar și a dorit să lămurească această situație, întrebându-l ce a vrut să spună în interviul recent.

 

Atacantul l-a liniștit pe Leonardo, transmițându-i că nu are de gând să își încheie prematur cariera, declarațiile sale făcând referire doar la echipa națională a Braziliei, nu și la PSG. Actualul contract al lui "Ney" cu formația franceză expiră în iunie 2025, când acesta va avea 33 de ani.

 

Neymar joacă din 2017 la PSG, când a devenit cel mai scump fotbalist din istorie, gruparea din Ligue 1 plătind suma de 222 de milioane de euro către FC Barcelona.

 

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.