Jump to content

Spawn aiurea


CosminGabriel5
 Share

Recommended Posts

Salut,

 

Această secțiunea are un model de postare tocmai pentru a ne putea da seama ce anume vrei să raportezi. Modelul de postare include și o descriere pe care tu ar fi trebuit s-o completezi ca să nu stăm să ghicim din două poze ce anume se spawnează acolo aiurea, în ce circumstanțe s-a întâmplat asta, dacă se întâmplă de fiecare dată și așa mai departe. Așadar oferă-ne niște detalii, nu doar două poze. Menționează inclusiv serverul, numele contului tău pentru că niciuna dintre aceste date nu figurează în poze.

 

Vehiculele respective, dacă sunt nepersonale, nu ar avea cum să ajungă acolo decât dacă nu le-a mutat careva manual sau printr-un troll.

Link to comment
Share on other sites

Se refera la faptul ca, atunci cand te joci SA:MP de pe telefon, masinile, spre exemplu chiar la factiuni cum ar fi TTC, sunt "spawnate" de exemplu langa intrarea de la VTB, adica masinile sunt mutate de la locul lor in variata de pe telefon.

Personal, nu il cunosc pe acest baiat, dar stiu ca aceasta problema am avut si eu jucandu-ma SA:MP pe telefon. Multumesc pentru atentie! O zi cat se poate de frumoasa!

Link to comment
Share on other sites

Am vorbit cu scripterul iar această problemă este legată de clientul de pe telefon și nu de gamemode-ul nostru. Așadar nu e bug de la noi ca să avem ce să-i facem, e bug de la clientul pe mobil.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.