Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ministrul Educației: 5% din școlile din România sunt în sistem online


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

dreamstime_s_193288297-e1607084561191.jp

 

5% din școlile din România sunt în sistem online, a declara ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la RomâniaTV. Acesta a spus că, potrivit centralizării ministerului Educației, 347 de școli au solicitat trecerea în online pe baza numărului de îmbolnăviri sau pe baza insuficienței resurselor.

 

În România sunt peste 7 mii de școli cu personalitate juridică și peste 18.000 de școli și grădinițe, cu tot cu structurile arondate.

 

Ministrul a spus că sunt 459 de mii de elevi în online, aproximativ 15%.

 

„Închiderea școlilor se poate face prin ordine de carantinare, atâta vreme cât localitatea nu intră în carantină, școlile fiind activități esențiale, își derulează activitatea cu precizările pe care le-am făcut: atunci când nu există condiții suficiente pentru asigurarea protecției sanitare școala cere trecerea în online, iar inspectoratul școlar județean aprobă de îndată această intrare în online”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.