Jump to content

Un fost student al Universității de Medicină din Cluj Napoca cere aproape un miliard de euro despăgubiri, după ce a fost exmatriculat


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

UMF-Iuliu-Hatieganu-Cluj-Napoca-820x547.

 

După ce a fost exmatriculat și nu a mai fost lăsat să candideze la examenul de admitere, un fost student al Univeristății de Medicină și Farmacie din Cluj Napoca (UMF) cere aproape un miliard de euro despăgubiri. Situația a ajuns la Tribunal, relatează actualdecluj.ro, citat de G4Media.ro.

 

Belghin Abdul-Cair este fostul student care a chemat universitatea clujeană în judecată, cerând despăgubiri de nu mai puțin de 900 de milioane de euro după ce a fost respins de comisia de admitere la universitate, anul trecut, pe motiv că dosarul i-ar fi fost incomplet și în plus nu este cetățean român.

 

Belghin Abdul-Cair se consideră discriminat pe bază de naționalitate, căci admitere la UMF pot cere doar cetățenii Uniunii Europene, ai Confederației Elvețiene și ai Europei de Est.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.