Jump to content

Billie Eilish, în genunchi pentru a da mâna cu fanii pe sub un gard, înainte de a apărea la „Jimmy Kimmel Live!”


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

Billie Eilish greets fans outside Jimmy Kimmel Live in Hollywood, CA

 

Billie Eilish și-a respectat mereu fanii veniți să o întâmpine înainte de fiecare eveniment ori show la care a participat. Săptămâna aceasta, artista americană a fost invitată la „Jimmy Kimmel Live!”, în Hollywood, iar admiratorii săi au fost alături de ea.

 

Deși un gard înalt stătea între ei, artista s-a așezat în genunchi pentru a-și putea saluta fanii. 

 

Câștigătoare a numeroase premii Grammy, cântăreața în vârstă de 19 ani a acordat recent un interviu amplu pentru ediția din octombrie a revistei Elle USA, iar pentru ședința foto a ales o ținută complet diferită față de cea cu care și-a obișnuit publicul.

 

 

Eilish a vorbit cu această ocazie și despre cei care îi critică imaginea atât de diferită de a altor staruri.

 

 Celebră pentru hainele surpadimensionate pe care le poartă, Eilish a declarat: „Zilele trecute, am decis să mă îmbrac cu un top. Nici măcar nu era ceva provocator. Știam că aceasta va fi reacția unor oameni: 'La naiba, se îmbracă sexy, încearcă să transmită un mesaj prin aceste alegeri vestimentare'. Iar eu îmi spuneam în sinea mea: 'Nu, nu transmit nimic. Sunt 500 de grade afară și vreau doar să port o bluză scurtă, lejeră!'”

 

Billie Eilish a pierdut peste 100.000 de fani pe Instagram din cauza unei poze: Oamenilor le e frică de un bust generos!

 

Anul acesta, Billie Eilish a impresionat pe covorul roșu de la MET Gala 2021, după ce a apărut într-o rochie de prințesă, cu o trenă lungă.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.