Jump to content

Lady Gaga, cea mai bizară apariție de când a îmbrăcat rochia creată din carne. Imagine a făcut furori printre fani


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

The 24th Annual Critics' Choice Awards - Arrivals

 

Extravaganță este, fără doar și poate, cuvântul care o definește pe Lady Gaga. Dacă în urmă cu doar câțiva ani alegea să meargă la un eveniment îmbrăcată într-o rochie confecționată din carne, acum, ea și-a surprins din nou fanii.

 

Aflată la bordul unei aeronave care o ducea la Las Vegas, Lady Gaga a profitat de timpul liber și s-a fotografiat într-o ipostază inedită, iar apoi a făcut publică fotografia pe Instagram.

 

 

În imaginea respectivă, Lady Gaga, care are 35 de ani și este protagonista filmului ”House of Gucci”, ce va fi lansat în curând, apare îmbrăcată într-o rochie cu buline, semnată de Magda Butrym, a cărei valoare se ridică la 1.300 de dolari, pe care a asortat-o cu ochelari de soare Valentino, de 449 de dolari și o geantă Hermes, ce costă peste 22.000 de dolari. Accesoriul vedetă a fost, însă, eșarfa pe care și-a pus-o la gât, ce a fost realizată din bancnote de 100 de dolari.

 

Imaginea inedită a stârnit numeroase comentarii printre fanii ei: ”Gaga, poți să-mi dai mie eșarfa? Mi-e frig.”, a scris un fan.

 

Lady Gaga revine la show-urile din Las Vegas

 

Lady Gaga revine la rezidența sa artistică din Las Vegas, în octombrie 2021, după doi ani de pauză. Deținătoarea premiului Oscar va câștiga în jur de 1 milion de dolari pe noapte și va purta ținute ce vor valora în total peste 9.500.000 de dolari, potrivit unor surse citate de Daily Mail.

 

Lady Gaga și show-ul Jazz & Piano se vor regăsi la MGM Park Theater.

 

Va fi o perioadă aglomerată pentru cântăreața în vârstă de 35 de ani care este ocupată și cu promovarea albumului de duete cu Tony Bennett. Mai mult, în 26 noiembrie va avea loc lansarea filmului lui Ridley Scott, „House Of Gucci”, în care Gaga are rolul principal.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.