Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Test de viteză cu Dacia Duster pe Autobahn. Șoferului i-a fost teamă să depășească această viteză – VIDEO


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Cineva-a-testat-Dacia-Duster-pe-Autobahn-soseaua-fara-limita-de-viteza-VIDEO-1.jpg

 

 

Dacia a cucerit Europa cu mașinile sale accesibile.

Pe lângă că sunt mașini ieftine în comparație cu rivalii din segment, modelele produse la Mioveni sunt și destul de fiabile. Însă un lucru este clar, performanțele tehnice nu sunt chiar punctul lor forte. Sprintul 0 – 100 km / oră durează destul de mult.

Proprietarul unui Duster a vrut să vadă cât de bine se mișcă, așa că l-a scos la test pe celebra Autobahn din Germania, cunoscută și șoseaua fără limită de viteză.

 

Este vorba despre o Dacia Duster cu motor 1.5 dCi, 105 CP, transmisie manuală și tracțiune 4×2. Clipul a fost postat pe canalul de YouTube NoSpeedLimit.

După cum se observă din cele două încercări, 0 – 100 de km /h are lor în aproape 12 secunde. Viteza maximă înregistrată a fost de 180 de km / h. Probabil, șoferului i-a fost teamă să apese mai tare pedala de accelerație.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.