Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Acer lansează laptop-ul ConceptD 7 SpatialLabs Edition care oferă o experiență stereoscopică 3D fără ochelari dedicați


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Acer lansează laptop-ul ConceptD 7 SpatialLabs Edition care oferă o experiență stereoscopică 3D fără ochelari dedicați</b>În cadrul conferinței globale Next At Acer desfășurată în urmă cu doar câteva zile, cei de la ACER au adus pe piață o mulțime de noutăți, inclusiv produse de gaming din seria Predator, cât și laptop-uri Eco-Friendly

 

 

În cadrul conferinței globale Next At Acer desfășurată în urmă cu doar câteva zile, cei de la ACER au adus pe piață o mulțime de noutăți, inclusiv produse de gaming din seria Predator, cât și laptop-uri Eco-Friendly. De asemenea, a debutat și laptop-ul ConceptD 7 SpatialLabs Edition (CN715-73G), laptop care oferă designerilor și developerilor tehnologia 3D fără nevoia unor ochelari 3D stereoscopici.  

 

Acest nou produs vine echipat cu ecosistemul NVIDIA Studio și are grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 cât și drivere speciale care ajută aplicațiile de creație, pentru niveluri optime de performanță și fiabilitate. ConceptD 7 este un laptop ideal pentru modelare 3D, iar în materie de dotări hardware acesta vine echipat cu procesor i7 Gen 11, grafică până la RTX 3080 și până la 64 GB RAM DDR4.

 

Acer

 

Poate fi echipat cu până la 2 TB stocare pe SSD PCIe NVMe, iar ecranul este unul UHD 4K cu validare PANTONE și acoperire 100% pentru spectrul de culoare Adobe RGB, atingând un grad de precizie a culorii Delta E<2. Laptop-ul integrează în zona superioară a ecranului un set de camere stereo care urmăresc poziția și mișcările ochilor și capului utilizatorului pentru a afișa imagini în 3D stereoscopice.

 

Asta se realizează prin proiectarea a două imagini ușor diferite printr-o lentilă optică integrată în panelul display-ului, fiind refractată către un ochi diferit. Procesul are loc imediat grație tehnologiilor de redare în timp real, iar laptop-ul dispune și de tehnologii AI care generează imagini stereo și care pot transforma conținutul 2D standard în 3D steroscopic.

 

La pachet se află și software-ul SpatialLabs Model Viewer, cât și siteul SpatialLabs Developer de unde dezvoltatorii au acces la toate instrumentele. Acer ConceptD 7 SpatialLabs Edition (CN715-73G) va fi disponibil în Europa din decembrie, cu un preț de pornire de 3599 euro. 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.