Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ar putea fi cel mai rapid telefon din lume: Black Shark 4S Pro, creat pentru gaming


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

Ar putea fi cel mai rapid telefon din lume: Black Shark 4S Pro, creat pentru gaming

 

Black Shark 4S și 4S Pro, telefoanele de gaming ale momentului

Dacă obișnuiești să te joci pe telefon, upgrade-ul la Black Shark 4S Pro s-ar putea să fie cel mai justificat. Acesta este dotat cu un procesor Snapdragon 888+, probabil cel mai rapid SoC de smartphone al momentului.

Ambele terminale sunt construite în jurul unui AMOLED E4 cu o diagonală de 6,67 inci și o rezoluție nativă Full HD+, cu 144Hz rată de reîmprospătare și 720Hz la procesare atingerilor, pentru un timp de răspuns final de 8,3 milisecunde.

Din nou, atât Black Shark 4S Pro, cât și versiunea standard, folosesc cel mai rapid mediu de stocare internă, de tip UFS 3.1, în timp ce cele două cipuri de memorie SSD sunt configurate în RAID, pentru a oferi o viteză semnificativ mai mare comparativ cu alte telefoane de pe piață. Acumulatul este de 4500 mAh în ambele cazuri și se încarcă surprinzător de repede, cu până la 120W.

Partea de captură este asigurată de o cameră principală de 64MP în cazul 4S Pro și 48 de megapixeli în versiune standard. Tot pe spate mai găsești o cameră ultrawide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Camera frontală este de 20MP.

Cu sisteme de răcire avansate, ambele telefoane arată foarte bine și au un preț de pornire de 360 de euro în cazul Black Shark 4S și 655 euro pentru Black Shark 4S Pro. Cea mai scumpă versiune costă 740 de euro și se reflectă într-o memorie internă de 512GB cu 16GB RAM.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.