Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Luni 22.11.2021 - Duminică 28.11.2021 / Black Week, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Sign in to follow this  
Houk

Bug bunker ?

Recommended Posts

Nick-ul tau:Houk
Server:rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului:Mi-am cumpărat bunker, am umplut bară de aprovizinoare de 3 ori (300 total adică) am lăsat-o  scadă bine înțeles și după aceea am farmat din nou  țin  menționez  au trecut cam 12 ore, și am un total de vânzare de 32k păi e normal ? Adică vreau  spun  dacă munceam la orice job făceam mai mult decât atât și totuși am 1.000.000$ pe el bani munciți nu cred  e normal  primesc atât de puțin. Țin  menționez  nu am upgrade-urile făcute dar consider  tot trebuia  câștig ceva...
Screenshot(s):Nu necesită poze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut ! Trebuie sa ti bagi toate upgrade-urile sa ti produca 50.000$ pe cursa la departare. Un stock se va face in 10 minute si asa o sa faci mai rapid stock-urile. Daca nu ai nici un upgrade, o sa faci un stock in 20 minute si ai ocazia sa faci degeaba aprovizionare, o sa te fure altii deoarece nu ai protectia la bunker. Nu cred ca este nici un bug atata timp cat tu nu ti bagi protectia sa nu fii spart de cineva la aprovizionare sau urmatoarele 2 upp-uri unde o sa ai sansa mai mare sa ti se faca mai rapid stock-urile, adica 10 minute = 1 stock, fara upp-uri, 20 minute. 

 

###O seara frumoasa sa ai si fa bani de toate upgrade-urile ca sa ti produca normal. O sa castigi dupa daca duci curse indepartate pe x25 stock, 50.000$.

Edited by YourCharisma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am securitatea cumpărată nu am fost furat și totuși se produce așa de greu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am revenit dupa un upgrade de 400k, aparent fara un upgrade de echipament sau muncitori nu se fac absolut deloc bani cu bunker-ul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

 

Găsești aici detalii despre funcționalitatea sistemului de bunker https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Alte_sisteme:Bunker_System

Pentru o producție maximă sunt recomandate anumite upgrade-uri.

 

O zi bună.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.