Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Volkswagen OnePod este conceptul unui vehicul autonom, oferit spre închiriere în viitor


.Lenor
 Share

Recommended Posts

Volkswagen OnePod este conceptul unui vehicul autonom, oferit spre închiriere în viitor - Poza 1

 

Pe lângă noua gamă de vehicule electrice ID, Volkswagen lucrează intens și la soluții de mobilitate de tipul car-sharing. Iar conceptul One-Pod este cea mai bună dovadă.

Ne-am obișnuit să vedem mașini convenționale sau electrice din partea Volkswagen. Însă, germanii cochetează și cu ideea unor mașini autonome care vor putea fi închiriate. Conceptul de car-sharing le face cu ochiul și giganților auto. Iar un semn în acest sens este conceptul Volkswagen OnePod, dezvăluit în cadrul evenimentului DRIVE.Forum din Berlin.

Creat chiar în inima capitalei Germanei, noul OnePod este un vehicul autonom 100% electric. Particula „One” din nume face referire la „O singură soluție pentru toți”. Iar conceptul se vrea a fi un fel de taxi robot, care asigură mobilitate pentru toată lumea.

Creionat ca o cutie simpatică, cu o suprafață vitrată generoasă, OnePod are o bandă LED care înconjoară caroseria și poate comunica prin semnalizări distincte cu celelalte mașini din trafic. Pentru cei care vor să își transporte și bicicleta, în partea din spate există un suport special, retractabil.

 

655045l-1000x0-w-eceef657.jpg

 

Interiorul este configurabil și oferă mult spațiu interior pentru patru pasageri.

Comenzile mașinii sunt incluse în cotierele scaunelor, iar un ecran gigant poate oferi o mulțime de informații. De asemenea, poate proiecta filme sau jocuri pentru ca timpul să treacă mai repede.

Prin intermediul camerei speciale din exterior, Volkswagen OnePod recunoaște pasagerii care se apropie. Și, dacă aceștia au dizabilități, poate coborî garda la sol pentru a ușura accesul. Bineînțeles, ușile se deschid automat.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.