Jump to content

F1 Esports revine!


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

După multă așteptare și o sesiune de calificare sălbatică, sezonul 2021 F1 Esports doar ce a început. Șoferii ne-au dat două curse palpitante, cu deschizătorul în Bahrain și distractivul Chinese Grand Prix de la Shanghai. Vor fi aceleași nume vechi în vârf? Sau ar putea apărea o nouă generație de superstaruri? Acesta lucru îl vom vedea pe măsură ce sezonul va avansa.

 

F1 2021 Rating Change TN

 

 

Nicolas Longuet s-a aflat pe pole-ul pentru prima cursă, dar Lucas Blakeley a reușit să facă o mișcare de la P2 pentru conducere în prima rundă. Cei doi și Williams-ul lui Alvaro Carreton au reușit să facă o pauză timpurie din pachet, în timp ce noua pereche Mercedes, Jarno Opmeer și Dani Moreno, s-a luptat cu duetul McLaren, Dani Bereznay și Bari Broumand.

 

F1 esports bahrain train

 

 

Bereznay a fost cel care a sărit devreme la pits, dar mișcarea sa nu a declanșat un val de stopuri. În schimb, în cele din urmă, Blakeley a fost cel care a ieșit la boxă mai întâi din lideri, protejându-se de subcot și menținând poziția pistei. În strategia alternativă, Jarno Opmeer a făcut 9 ture pe anvelopa moale, dar a făcut minuni de la început, ducându-l pe locul al patrulea și în aer liber pentru a-i urmări pe cei trei din față. Totuși, nu și-a putut menține poziția suficient de mult timp, deoarece Broumand s-a luptat înapoi în P4, dar perechea avea să schimbe din nou, Opmeer terminând pe locul patru. Mai jos în grilă, calificările slabe de la Red Bull le-au lăsat tot ce au de făcut. Frede Rasmussen a reușit să ajungă pe locul 7, urmat îndeaproape de coechipierul său Marcel Kiefer.

 

Longuet takes the lead

 

 

 

În turul 17, Longuet s-a năpustit în prima etapă și a preluat conducerea, dar Blakeley nu a stat în liniște, după o încercare din turul 19, el a reușit să treacă în ultima tură. Longuet a primit o penalizare de timp când a încercat să mențină conducerea, dar nu a putut să-l oprească pe Blakeley din câștigarea sa pentru F1 Esports! Longuet s-a agățat de P2 și Carreton P3. Opmeer a ajuns în P4, în timp ce Rasmussen și Kiefer au fost P7 și respectiv P8.

 

 

 

Sursa: RACINGGAMES

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.