Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Team Spirit câștigă în ultima secundă $18M la campionatul de DOTA2


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

După ce au fost conduși cu 2-0, Team Spirit a revenit cu un 3-2 în fața celor de la PSG.LGD.

 

image.thumb.png.a6a19f8ba1eec7a54f9f0f7ac8879651.png

(Credite imagine: Valve, Team Spirit)

 

 

Trofeul Dota 2 Aegis a revenit în Europa de Est pentru prima dată de la turneul inaugural din 2011, deoarece Team Spirit a câștigat The International 2021 și a fost încoronat campion mondial. După ce a obținut un avans de 2-0 la începutul celei mai bune din 5 finale, inclusiv o pierdere brutală în al patrulea joc, care a lăsat recordul la 2-2, Team Spirit a dus echipa să câștige în campionat în ultimul joc.

 

Cu sediul la Moscova, Team Spirit va primi acum cel mai mare premiu din istoria eSports: 18.208.300 USD. Sunt, de asemenea, prima echipă din Europa de Est care a câștigat de când echipa ucraineană Natus Vincere (Na'Vi) a câștigat prima Dota 2 International în 2011.

 

Ultimii patru ani de competiție Dota 2 au fost definiți de echipe cu sediul în Uniunea Europeană. Team Liquid a câștigat în 2017, apoi OG a avut victorii în 2018 și 2019. Turneul din 2020 a fost anulat, iar fondul de premii a fost transferat în acest an.

 

Campionatele Dota 2, The International, sunt cele mai profitabile evenimente din Esports. Fiecare dintre ultimele șase evenimente a stabilit un nou record mondial pentru fondul de premii al turneului. Evenimentul din acest an a avut loc la București, România, după o scuturare a locației evenimentului. Evenimentul nu a avut un public live, dar a avut niște aplauze false ciudate.

 

 

Sursa: PC GAMER

 

 

Edited by TLG DDonny
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.