Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

După Renault 5, francezii mai pregătesc o mașină electrică retro: SUV-ul 4ever


A I i n
 Share

Recommended Posts

După Renault 5, francezii mai pregătesc o mașină electrică retro: SUV-ul 4ever - Poza 1

 

Constructorul francez de automobile ar urma să lanseze în 2025 o nouă mașină electrică retro, după Renault 5. Este vorba despre un SUV care va fi denumit 4ever. La începutul acestui an, Renault a prezentat lumii întregi conceptul 5 EV. Acesta va da naștere unui model compact de serie, cu zero emisii și aspect retro inspirat de modelul original Renault 5.

 

Până în 2030, marca din Hexagon intenționează ca mașinile electrice să reprezinte 90% din vânzările europene. Așadar, Renault va mai lansa și alte modele cu zero emisii, inclusiv un SUV retro. Numele său este 4ever și a fost deja confirmat de reprezentanții companiei. Renault 4ever va fi dezvoltat pe platforma CMF-BEV. Garda înălțată la sol, dimensiunile exterioare generoase, interiorul spațios și elementele de protecție din plastic de la exterior vor fi numai câteva dintre atracțiile principale ale acestui nou model.

 

869474l-1000x0-w-a784626e.jpg

 

La fel ca în cazul viitorului Renault 5 electric, și noul 4ever va fi precedat de un concept. Versiunea de serie ar urma să debuteze în 2025. Sistemul de propulsie este încă necunoscut, dar platforma de care pomeneam mai sus va integra un nou tip de baterii. Acesta va încorpora materiale precum nichel, mangan și cobalt și va fi produs în Franța de partenerii Grupului Renault. Autonomia mai mare și costul de producție scăzut sunt două dintre avantajele noilor baterii.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.