Jump to content

Noul Land Rover Discovery Metropolitan Edition: jante de 22 de inch și până la 360 CP


A I i n
 Share

Recommended Posts

Noul Land Rover Discovery Metropolitan Edition: jante de 22 de inch și până la 360 CP - Poza 1

 

Land Rover Discovery a primit o nouă versiune specială. Numele său este Metropolitan Edition și poate fi deja comandată în Marea Britanie, fiind poziționată în vârful gamei.

 

Constructorul britanic de automobile anunță lansarea unei noi versiuni speciale pentru modelul Discovery. Numele său este Metropolitan Edition și va fi poziționată în vârful gamei.

 

Pentru exterior, Land Rover a pregătit jante cu diametrul de 22 de inch, finisate în nuanța Gri Gloss, grilă cu inserții Bright Atlas, etriere negre și o serie de elemente de caroserie vopsite în culoarea Argintiu Hakuba.

 

720965l-1000x0-w-f3a5b369.jpg

 

La interior, ediția specială se deosebește de un Discovery obișnuit prin prezența unor dotări oferite în standard: volan încălzit, Head-up Display,  climatizare pe patru zone și un compartiment răcit pentru băuturi. Totodată, al treilea rând de scaune vine cu funcție de încălzire și acționare electrică.

 

Noul Land Rover Discovery Metropolitan Edition este disponibil alături de două motorizări, ambele fiind alăturate unui sistem micro-hibrid la 48V. Primul este un agregat de 3.0 litri, pe benzină, care dezvoltă 360 de cai putere și 500 Nm cuplu.

 

845149l-1000x0-w-95247fbe.jpg

 

Amatorii de diesel au la dispoziție un propulsor de 3.0 litri cu 300 de cai putere și 650 Nm. În Marea Britanie, noua ediție specială poate fi deja comandată, având un preț de pornire de circa 86.780 de euro.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.