NosfeRatus Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Nume: -EyE- NosfeRatus Propunere 1: Salutări tuturor și bine v-am găsit la prima propunere făcută de mine pe acest forum minunat, ceea ce urmează este așa cum am spus o propunere și este strict o idee. Ca o prima propunere, mi-am imaginat cum ar fi dacă ar exista un sistem de „quest” pe server Când spun „quest” mă refer automat la câteva misiuni zilnice / săptămânale în care avem șansa de a câștiga niște premii (aici vă puteți imagina ce premii să fie) Cu ce cred ca ajuta?: Activitate & Fun Alte precizari: Va multumesc pentru timpul acordat. O zi/seara buna va doresc la toti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeNd2O4Re Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 O idee buna,dar,addonsul e deja incarcat,plugin-ul de salvare ammo nu prea mai face fata(unora le dispare ammo-ul) si ar incarca prea mult,deja se fac evenimente pe server organizate chiar de mine.Nu ar mai avea rost aceasta optiune. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zetovan Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Cum a spus si Xen, addons-u e deja incarcat cu o gramada de plugin-uri, ammo nu se salveaza mereu la toti. Daca vreti va bag plugin de ammo unde se incepe cu 5 in fiecare harta si nu se salveaza nimic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts