Jump to content

David Guetta este cel mai bun DJ din lume conform DJ Mag


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

David Guetta Concert UNTOLD 2021

 

David Guetta a fost votat pentru al doilea an consecutiv de către fanii săi în DJ Mag's Top 100 DJs Poll, fiind numit cel mai bun DJ din lume. Artistul vine după un an în care fiecare lansare de single a fost făcută pentru a menţine legătura cu publicul în această perioadă dificilă de pandemie. DJ-ul francez a pornit seria de concerte "United At Home", transmise prin live stream şi aducând beat-urile trance şi EDM în casele tuturor.

 

De neuitat a fost concertul din noaptea de Revelion, de la Muzeul Luvru din Paris, realizat în ajutorul UNICEF şi al organizaţiei franceze de caritate Restos du Coeur. A fost şi un spectacol follow-up la Burj Khalifa din Dubai, strângând donaţii de 2 milioane de dolari în live stream-urile United at Home. Odată cu scăderea numărului de cazuri după vaccinare, artistul a putut reveni pe scenă, iar primul dintre concertele cu public a fost cel din Las Vegas.

 

Muzicianul a avut apariţii şi la festivalul EXIT din Serbia, la Creamfiels şi Isle of Wight în Marea Britanie, dar şi la UNTOLD în România şi în Franţa. În perioada pandemiei DJ-ul a lansat numeroase track-uri şi colaborări, fiind prolific. A lansat cu Little Mix şi Galantis "Heartbreak Anthem", care a ajuns pe locul 3 în UK, dar şi "If You Really Love Me" şi "Bed" alături de Joel Corry sau "Hero" cu Afrojack. Toate au ajuns în topurile Spotify şi Shazam din zeci de ţări.

 

 

Una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, "Memories" a primit un remix în 2021, el devenind viral pe TikTok. Tot în acest an am avut parte de un remake al hit-ului "Love Tonight", care s-a auzit la toate marile festivaluri ale anului, inclusiv în România la SAGA, dar şi la UNTOLD.

 

Iată ce a declarat DJ-ul despre distincţie:

 

  • Sunt atât de mândru să fac parte din această industrie uimitoare și nu îmi pot exprima recunoștința față de toți cei care m-au votat DJ-ul #1 pentru al doilea an consecutiv. Înseamnă atât de mult. Am muncit foarte mult anul acesta, am dus "United at Home" pe noi culmi iar în cele din urmă ne-am reunit pe ringul de dans și am lansat mai multă muzică ca niciodată. A fost uimitor să ne revedem din nou live.
  • Mi-a fost dor să simt energia și reacțiile mulțimii, iar asta este ceea ce mă inspiră după toți acești ani. Muzica este pasiunea mea și faptul că pot să experimentez și să mă bucur de ceea ce fac zi de zi este tot datorită fanilor. Aș dori să le mulțumesc tuturor artiștilor și producătorilor cu care am lucrat în ultimul an și pentru faptul că mi-au suținut întotdeauna ideiile creative. Am construit o cultură cu sunetul meu „Future Rave" împreună cu MORTEN iar "Future Rave 2.0" este pe drum.
  • După ce am revenit pe scenă, în cluburi și festivaluri, am senzația că dansul și muzică electronică revin mai puternic ca niciodată.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.