Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

vivo Y71t debutează oficial! Smartphone accesibil cu ecran AMOLED, CPU Dimensity 810 și încărcare rapidă


A I i n
 Share

Recommended Posts

<b>vivo Y71t debutează oficial! Smartphone accesibil cu ecran AMOLED, CPU Dimensity 810 și încărcare rapidă</b>vivo a lansat azi un nou smartphone în China. Este vorba despre modelul vivo Y71t ce vine cu un display AMOLED generos, cameră duală în spate și procesor MediaTek de nouă generație la interior. Detalii despre noul model midrange avem mai jos

 

vivo a lansat azi un nou smartphone în China. Este vorba despre modelul vivo Y71t ce vine cu un display AMOLED generos, cameră duală în spate și procesor MediaTek de nouă generație la interior. Detalii despre noul model midrange avem mai jos.

 

vivo Y71t este un telefon cu display AMOLED de 6.44 inch în diagonală și rezoluție Full HD+. El livrează un contrast impresionant de 3000000:1, dar are refresh rate de doar 60Hz. În față există o cameră selfie de 16 MP integrată în decupaj picătură, iar în spate găsim un setup de camere dual, cu senzor principal de 64 MP acompaniat de unul ultrawide de 8 MP. 

 

vivo Y7t

 

Telefonul rulează Android 11 cu interfața OriginOS 1.0 aplicată peste. La interior regăsim 8 GB de RAM, pânăla 256 GB de stocare și în premieră pentru vivo, un procesor Dimensity 810 de la MediaTek. Chiar dacă beneficiază de o cantitate suficientă de stocare, el vine și cu slot MicroSD. Bateria este o unitate de 4000 mAh și se încarcă la 44W.

 

Pe partea de conectivitate avem aici suport dual-SIM 5G, WiFI 5 Dual-Band, Bluetooth 5.1, GPS, port USB-C și jack de 3.5 mm pentru căști. Terminalul vine și cu senzor de amprente optic, integrat sub displayÎn China, vivo Y71t se vinde în două variante și vine pe nuanțele Mirage sau Midnight Blue.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.