Jump to content

Honor X30 Max va fi un telefon uriaş, cu diagonală peste 7 inch; Apar și detalii despre Honor X30i


A I i n
 Share

Recommended Posts

<b>Honor X30 Max va fi un telefon uriaş, cu diagonală peste 7 inch; Apar și detalii despre Honor X30i</b>Honor nu pare gata să încetinească ritmul lansărilor şi după seria Honor 50 şi cea Magic 3, acum va lansa noi modele din seria Honor X. E vorba despre Honore X30 Max, care se anunţă a fi un gigant cu diagonală de peste

 

Honor nu pare gata să încetinească ritmul lansărilor şi după seria Honor 50 şi cea Magic 3, acum va lansa noi modele din seria Honor X. E vorba despre Honore X30 Max, care se anunţă a fi un gigant cu diagonală de peste 7 inch, dar şi de Honor X30i, tot un telefon mare şi cu dotări midrange. Avem detalii despre ele mai jos.

 

Brandul are de gând să lanseze Honor X30i şi Honor X30 Max şi sunt şanse să le vedem şi internaţional dacă au la bord aplicaţii şi servicii Google. Să vedem ce ne rezervă totuşi. Începem cu Honor X30i, care va sosi cu un ecran IPS LCD de 6.7 inch, cu un orificiu pentru camera selfie. Ecranul ar avea refresh rate de 90 Hz şi touch sampling rate de 180 Hz. Va măsura 7.45 mm în talie şi va cântări 175 de grame, fiind destul de uşor şi subţire pentru diagonală să.

 

Honor X30 MAX

 

În spate se află o cameră quad cu un layout simetric în stânga sus. Acea cameră include un senzor principal de 48 MP, alături de o cameră de 2 MP Macro şi una de 2 MP Bokeh, dar şi bliţ LED. Camera selfie are 8 MP. Procesorul va fi un Dimensity 710, iar bateri de 4000 mAh se încarcă la 22.5W. Vine pe albastru, argintiu şi Rose Gold, dar şi Night Black.

 

Honor X30 Max va fi un uriaş de 7.09 inch cu un panou IPS LCD şi cu rezoluţie FHD+. Procesorul este un Dimensity 900, iar la bord găsim o cameră selfie de 8 MP, în vreme ce în spate avem o surpriză şi o abordare old school: doar o cameră duală, cu senzor de 64 MP şi unul de 2 MP. Corpul cântăreşte 227 de grame, măsoară 8.3 mm în talie şi include cititor de amprente lateral. Are şi conectivitate NFC.

 

Alte dotări includ 8 GB RAM şi 256 GB stocare, dar şi o baterie de 5000 mAh cu încărcare la 22.5W. Aceleaşi variante de culoare de la Honor X30i sunt disponibile şi aici. Să vedem ce preţuri vor fi, dar având în vedere dotările 250 de euro e maximul pe care îl văd apărând pe radar.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.