Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Redmi Watch 2 va debuta pe 28 octombrie, alături de noua serie Redmi Note 11; Aflăm primele detalii despre smartwatch


A I i n
 Share

Recommended Posts

<b>Redmi Watch 2 va debuta pe 28 octombrie, alături de noua serie Redmi Note 11; Aflăm primele detalii despre smartwatch</b>În cadrul zilei de ieri am aflat că Xiaomi se pregătește să lanseze noua serie Redmi Note 11 în China. Compania pare însă să ne mai pregătească ceva. E vorba despre Redmi Watch 2, smartwatch succesor al primului model lansat de către Redmi (Watch 1)

 

În cadrul zilei de ieri am aflat că se pregătește lansarea noii serii Redmi Note 11 în China. Compania pare însă să ne mai pregătească ceva. E vorba despre Redmi Watch 2, smartwatch succesor al primului model lansat de către Redmi (Watch 1). Acesta va debuta alături de noua serie de telefoane pe 28 octombrie, iar un zvonac chinez a oferit chiar și primele randări ale ceasului. Avem detalii mai jos.

 

Imaginea din teaser-ul oferit de către Redmi nu dezvăluie prea multe detalii, însă observăm display-ul ușor curbat, dar și butonul care este acum repoziționat față de varianta anterioară. Totodată, acest ecran ar avea o diagonală mai mare, de peste 1.4 inch. Zvonacul Digital Chat Station a publicat pe Weibo și randări cu acest smartwatch.

 

Redmi Watch 2

 

Se pare că Redmi Watch 2 va sosi pe bej, albastru și negru. Zvonacul confirmă faptul că ceasul va sosi cu un display mai mare, de 1.6 inch în diagonală și susține că va avea multe moduri pentru sport și senzori pentru monitorizarea sănătății. Nu în ultimul rând, el spune că prețul va fi unul accesibil, la fel ca în cazul variantei anterioare.

 

Recent a apărut pe web și o nouă informație care aduce în discuție un display AMOLED pentru noul smartwatch. Totodată, nuanțele observate mai sus în randări s-ar numi Elegant Black, Space Blue și Ivory. 

 

Ca un reminder, Redmi Watch sosea în luna noiembrie a anului trecut. El vine cu display 2.5D de 1.4 inch, cu rezoluție 320 x 320 pixeli. Are peste 120 de watch face-uri care se pot personaliza prin aplicația Mi Fit, iar ceasul se conectează prin Bluetooth 5.0 la smartphone-uri. El aduce și o autonomie de 7 zile, e rezistent la apă la o adâncime de 50 de metri și vine cu microfon pentru accesarea asistentului virtual Xiao AI.  Ne așteptăm ca Redmi Watch 2 să fie similar cu predecesorul și să coste în jur de 50 de euro.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.