Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

God of War va fi lansat pe PC la începutul anului 2022


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

God of War PlayStation PC

 

 

Unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2018 și chiar din istorie vine pe Steam după ce a fost un titlu exclusiv pentru PlayStation 4 timp de câțiva ani. Anunțul vine direct de la Sony, deci nu vorbim despre un zvon sau vreo informație „pe surse” și avem chiar și-un trailer.

 

 

 

 

God of War pentru PC nu este doar o portare

 

Venirea lui God of War pe PC nu se va întâmpla sub forma unei simple portari, ci va fi mai mult de atât conform Sony. Jocul vine cu suport pentru rezoluții 21:9, mai multe tipuri de controllere și dacă hardware-ul îți permite, îl poți juca cu texturile la 4K pentru a te bucura la maxim de grafica pe care o oferă.

 

Pe lângă un meniu de setări grafice foarte stufos, Sony ne promite și umbre la rezoluție mai mare, reflexii mai clare și îmbunătățiri ale sistemului de ambient occlusion cu GTAO și SSDO. Iar ca să îndulcească și mai tare lucrurile, compania japoneză s-a aliat cu NVIDIA pentru introducerea suportului pentru tehnologiile DLSS și Reflex. God of War vine pe Steam pe data de 14 Ianuarie 2022 și va avea un preț de 49 de dolari.

 

Sursa: Zona IT

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.