Jump to content

Raport preliminar privind piaţa lucrărilor de modernizare


.Aku
 Share

Recommended Posts

Consiliul Concurenţei a lansat în dezbatere publică Raportul preliminar privind piaţa lucrărilor de modernizare, întreţinere şi reparaţii de drumuri şi străzi din municipiile reşedinţă de judeţ din România.

Funcţionalitatea relaţiilor comerciale din piaţa analizată a lucrărilor de modernizare, reparaţii şi întreţinere drumuri şi străzi şi echilibrul concurențial din aceasta pot influenţa pieţele din aval (piața lucrărilor de marcaje rutiere, piața lucrărilor de montare şi întreţinere a dispozitivelor de
semnalizare rutieră etc.), dar şi piețele din amonte (piața producerii și comercializării agregatelor minerale, piața producerii și comercializării betonului de ciment, piața producerii și comercializării mixturilor asfaltice etc.), însă fără a afecta caracterul distinct al fiecăreia dintre aceste pieţe.

 

În investigaţie au fost formulate cereri de informaţii către toate municipiile reşedințǎ de județ din România, întreprinderi ce activează pe piaţa execuției lucrărilor de modernizare, întreținere și reparații de drumuri și străzi de pe raza municipiilor reședință de județ și asociații profesionale. Informațiile solicitate au avut în vedere perioada de referință 2016 – trim. I 2019.

 

Sursa: click

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.