Jump to content

NVIDIA prezintă noua generație în Cloud Gaming


Recommended Posts

NVIDIA prezintă noua generație în Cloud Gaming

 

Abonamentul GeForce NOW RTX 3080 oferă gamerilor acces la cel mai mare salt de performanță din istoria GeForce, cu cloud gaming la cele mai înalte rezoluții, un număr mare de cadre pe secundă și latență scăzută – atingând o experiență de gaming care rivalizează cele mai noi console.

Viitorul cloud gaming este acum, cu un salt de performanță grafică, împreună cu un nou abonament care oferă cea mai bună experiență de cloud gaming.

Cel mai puternic supercomputer de gaming – Saltul de performanță este randat pe GeForce NOW SuperPods – cel mai puternic supercomputer de gaming construit vreodată. Membrii se conectează la noile servere de gaming cu plăci video construite pe a doua generație RTX, adică arhitectura NVIDIA Ampere. Gamerii care se conectează la server primesc un build pentru cloud gaming de înaltă performanță cu care vor simți că se joacă chiar de pe un dispozitiv local.

Abonamentul GeForce NOW RTX 3080 – Membrii GeForce NOW RTX 3080 vor avea access exclusiv la noile servere, prin intermediul cărora vor putea juca pe GeForce NOW peste 1,100 de jocuri până la 1440p pe PC sau Mac, 4K HDR pe NVIDIA SHIELD și până la 120 FPS cu ajutorul aplicației de PC, Mac sau Android. Cu această nouă grafică și noua tehnologie Adaptive Sync, membrii GeForce NOW RTX 3080 se bucură de gaming la o latență foarte scăzută. Utilizatorii de GeForce NOW RTX 3080 vor beneficia și de cele mai lungi sesiuni de gaming și mai mult control asupra setărilor din jocuri cu RTX ON și DLSS.

Utilizatorii care dețin deja abonamente Founders sau Priority din America de Nord și Europa de Vest vor beneficia de early access la precomandă pentru abonamentul GeForce NOW RTX 3080 începând de astăzi, 21 octombrie – cu abonamentul de 6 luni disponibil la prețul de 99,99 de euro.

Utilizatorii care dețin un abonament de tip Founders pot face upgrade la GeFOrce NOW RTX 3080 și vor menține beneficiile „Founders for Life”. De asemenea, vor beneficia de un discount de 10% la abonamentul GeForce NOW RTX 3080.
Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.