Jump to content

Lucrăm cu cea de-a treia actualizare beta a Galaxy S21 One UI 4.0


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

One-UI-4-beta-3-hands-on-featured-image-

 

Ultima actualizare: 22 octombrie 2021 la 21:59 GMT-02: 00 am

Al treilea Galaxy S21 O interfață utilizator 4.0 actualizare beta desfășurat în toate țările participante la beta, mai devreme astăzi. Am pus mâna pe cea mai recentă versiune beta și avem la dispoziție un nou videoclip cu instrucțiuni SamMobile TV.

În timp ce cea mai recentă versiune de la Samsung nu aduce modificări semnificative față de ceea ce am avut înainte, ea strânge interfața cu utilizatorul în pregătirea versiunii finale. Se crede că câteva erori care au apărut în actualizările beta anterioare au dispărut, iar anunțurile din aplicațiile proprietare par să fi dispărut definitiv.

Noua aplicație Samsung Weather și culorile unificate ale pictogramelor sistemului

În plus față de modificările mai puțin evidente, One UI 4.0 beta 3 oferă o aplicație meteo reproiectată. Este mai plin de viață, împodobit cu grafică stilizată care se schimbă în funcție de vreme și de ora din zi. Și majoritatea pictogramelor Samsung pot avea acum o singură culoare.

Jurnalul de schimbări al noului Android 12Actualizarea beta bazată pe versiune pare să sugereze și ultima actualizare One UI 4.0. curând în direct – Sper prin Sfârșitul lunii noiembrie.

Dacă nu doriți să vă alăturați programului beta, dar doriți să aruncați o privire rapidă la cea de-a treia actualizare sau dacă doriți să rămâneți ocupat în timp ce vă actualizați Galaxy s21 la noua versiune beta, consultați videoclipul nostru One UI 4.0 de mai jos și nu ezitați să ne alăturați grupurilor de socializare. Și dacă doriți să știți cum să participați la programul beta, consultați pagina noastră alte video de mai jos.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.