Jump to content

Genesis lansează Krypton 290, un mouse de gaming


Recommended Posts

Krypton_290_white-4-832x624.jpg

 

Genesis lansează Krypton 290, un mouse de gaming, noul model din seria 200. În carcasa sa ergonomică se află un senzor de 6400 DPI, switch-uri cu o durată mare de viață și memorie încorporată pentru stocarea setărilor.  Mouse-ul este completat de iluminarea RGB cu efectul PRISMO, caracteristic perifericelor Genesis.

Noul mouse de gaming Genesis Krypton 290 are un design ergonomic, o formă simetrică și o greutate redusă, cântărind doar 99 de grame.

Mouse-ul beneficiază de 7 butoane programabile ce pot fi configurate individual, iluminare RGB ușor de personalizat (sunt 16 milioane de culori la dispoziție) și posibilitatea de a înregistra comenzi macro folosind software-ul dedicat. Logo-ul Genesis, scroll wheel-ul și baza mouse-ului Krypton 290 beneficiază de iluminare cu LED, care îl ajută să iasă în evidență în orice setup de gaming.

Genesis Krypton 290 vine echipat cu switch-uri cu o durată de viață de 10 milioane de clicuri și un sensor optic de 6400 DPI ce poate fi setat pe 6 trepte de sensibilitate (între 200 și 6400 DPI). Nivelul de sensibilitate selectat este afișat de indicatorul DPI, iar senzorul poate urmări mișcarea cu o viteză de până la 66 inch pe secundă și o accelerație maximă de 22 G.

Genesis Krypton 290, ce dispune de un finisaj metalic,  se conectează la calculator cu un cablu îmbracat in material textil de 1.8 m.

Genesis Kryption 290 este disponibil în două variante de culoare, alb și negru, iar prețul recomandat de producător este de 100 de lei.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.