Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Windows 11 îți face viața mai ușoară, după ce te-a supărat: la ce ajută actualizarea?


Recommended Posts

Windows 11 îți face viața mai ușoară, după ce te-a supărat: la ce ajută actualizarea

 

La scurt timp după ce Microsoft a lansat Windows 11 la începutul acestei luni, AMD a avertizat că sistemul de operare ar putea încetini aplicațiile pe sistemele cu procesoare Ryzen.

Producătorul de cipuri a promis că va remedia erorile, iar acum AMD și Microsoft au emis corecții care ar trebui să facă exact asta.

Cel mai recent driver de chipset, versiunea 3.10.08.506, ar trebui să se ocupe de problema UEFI CPPC2, care în unele cazuri nu a „programat în mod preferabil firele pe cel mai rapid nucleu al procesorului”, a spus AMD. Acest lucru ar fi putut încetini aplicațiile care sunt sensibile la performanța firelor CPU. AMD a remarcat că problema a fost probabil mai vizibilă la procesoarele mai puternice cu mai mult de opt nuclee și 65 W sau mai mare putere de proiectare termică, TDP.

Windows nou dar cu probleme

Între timp, Microsoft lansează o actualizare de software care abordează o eroare care a crescut latența cache-ului L3. Problema a afectat aplicațiile care au nevoie de acces rapid la memorie, ceea ce a determinat, la rândul său, o încetinire a procesoarelor cu până la 15%.

Alte erori abordate în actualizarea Windows 11 includ una care a împiedicat unii utilizatori să vadă noua bară de activități sau să utilizeze meniul Start, o eroare PowerShell care poate umple un volum de stocare cu „un număr infinit de directoare” atunci când încerci să muți un director în propriul director și o serie de probleme care ar putea cauza înghețari, blocări și încetiniri.

În ciuda lansării Windows 11, Windows 10 va rămâne relevant pentru anii următori din cauza cerințelor de sistem relativ ridicate ale noului sistem de operare. Windows 10 va fi ultima versiune de Windows care va suporta majoritatea PC-urilor fabricate înainte de 2017 sau 2018. Instalarea Windows 11 pe PC-uri neacceptate oficial este posibilă, cel puțin pentru moment, dar Microsoft și-a rezervat dreptul de a întrerupe actualizările de securitate pentru acele PC-uri în orice moment și din orice motiv.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.