Jump to content

Google vrea să aducă noile funcții de pe seria Pixel 6 și pe telefoanele mai vechi din gama Pixel; Astrophotography mode revine


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Google vrea să aducă noile funcții de pe seria Pixel 6 și pe telefoanele mai vechi din gama Pixel; Astrophotography mode revine</b>Ziua de 19 octombrie a marcat un moment important din acest an, în special pentru Google. Compania a anunțat oficial noile smartphone-uri Pixel 6 și Pixel 6 Pro, cele ce au la interior primul procesor custom dezvoltat de către gigant - Tensor

 

Ziua de 19 octombrie a marcat un moment important din acest an, în special pentru Google. Compania a anunțat oficial noile smartphone-uri Pixel 6 și Pixel 6 Pro, cele ce au la interior primul procesor custom dezvoltat de către gigant - Tensor. Odată cu acest cipset, au fost introduse și noi funcții dezvoltate special pentru acesta. Aflăm astăzi că marele G lucrează acum la portarea acestor opțiuni și pe telefoane mai vechi din gama Pixel. Avem detalii mai jos.

Informațiile vin prin intermediul Android Authority, Google declarând pentru publicație că urmează să aducă noi funcții pe smartphone-urile Pixel mai vechi. Printre aceste noi opțiuni vom regăsi și Astrophotography, un mod de captură disponibil în trecut pe telefoanele Pixel, dar care a fost eliminat de către Google ulterior. Totuși, compania ar urma să aducă și alte opțiuni pe aceste smartphone-uri. Vorbim despre Cinematic Pan sau Call Screening, de exemplu.

Aceste noi funcții vor fi însă limitate de hardware-ul vechi, ele fiind dezvoltate special pentru CPU-ul proprietar Tensor disponibil doar pe Pixel 6 și Pixel 6 Pro. Potrivit Google, vor exista astfel unele limitări. Vor sosi astfel și funcțiile Live Translate și Motion Mode, deși dezvoltarea acestora pentru procesoarele Snapdragon ar urma să fie destul de dificilă. 

Chiar dacă Google a confirmat că aceste funcții vor sosi pe telefoanele mai vechi Pixel, nu știm încă când se va întâmpla acest lucru. Compania urmează să anunțe în viitor noi actualizâri, cel mai probabil în primul trimestru din 2022. De asemenea, chiar dacă marele G își va da interesul pentru a aduce cât mai multe opțiuni pe modelele mai vechi, unele dintre ele s-ar putea să nu funcționeze, fiind dezvoltate special pentru CPU-ul Tensor. 

Putem presupune că multe opțiuni vor fi disponibile pe smartphone-urile compatibile cu Android 12 și anume:

  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL
  • Goole Pixel 4a
  • Google Pixel 4a 5G
  • Google Pixel 5
  • Google Pixel 5a

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.