Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Galaxy S22 va sosi cu procesor Snapdragon 898 în Europa; Aflăm detalii despre configurațiile modelelor S22, S22+ și S22 Ultra


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy S22 va sosi cu procesor Snapdragon 898 în Europa; Aflăm detalii despre configurațiile modelelor S22, S22+ și S22 Ultra</b>Cele mai așteptate telefoane din 2022 fac parte din seria Galaxy S22, de la Samsung. Până acum au avut parte de o mulțime de scăpări. Pe lângă randări, am aflat în urmă cu câteva zile datele de precomandă și lansare și am putut vedea fotografii

 

Cele mai așteptate telefoane din 2022 vor face parte din seria Galaxy S22, de la Samsung. Până acum au avut parte de o mulțime de scăpări. Pe lângă randări, am aflat în urmă cu câteva zile datele de precomandă și lansare și am putut vedea fotografii reale cu Galaxy S22 Ultra. Ziua de astăzi este dedicată confirmărilor care vin din partea unui fost angajat al companiei sud-coreene, Youtuberul Super Roadster. Clipul ne-a fost trimis de către Daniel căruia îi mulțumim pe această cale, iar mai jos avem noi detalii despre noua serie Galaxy S22.

Din păcate, fostul angajat nu ne poate oferi detalii despre prețurile terminalelor întrucât nu avea acces la aceste informații în urmă cu câteva luni. Cu toate acestea, el confirmă design-ul telefoanelor și susține că ele vor sosi cu procesoare Snapdragon de la Qualcomm, inclusiv în Europa. O decizie destul de bizară, având în vedere că mulți fani sunt curioși de performanțele viitorului cipset realizat în colaborare cu AMD, cu grafică RDNA2. De asemenea, modelele cu procesor Exynos erau destinate pieței din Europa și Coreea de Sud până acum.  Zvonacul spune însă că Samsung alege CPU-urile Snapdragon pentru modelele dedicate pieței din Asia, Europa și SUA.

Merită menționat că nu se știe încă cum se va numi noul procesor flagship Qualcomm, el fiind cunoscut momentan sub numele de Snapdragon 898. Sunt șanse totuși să debuteze sub alt nume precum Snapdragon 895, compania fiind deja cunoscută pentru deciziile de ultim moment privind nomenclatura. Acest cipset ar urma să debuteze la sfârșitul acestei luni, în cadrul summit-ului anual Qualcomm.

Zvonacul a oferit informații interesante cu privire la configurațiile noilor modele, însă. El susține că Galaxy S22 și Galaxy S22+ vor sosi într-o singură variantă ce implică 8 GB de RAM și 256 GB de stocare. Totuși, Galaxy S22 Ultra ar sosi în configurații cu 12 sau 16 GB de RAM și 256 sau 512 GB de stocare. 

Vă reamintesc că Samsung a programat chiar astăzi un eveniment de lansare pentru un procesor Exynos pe 19 noiembrie. Nu se știe însă motivul din spatele alegerii Samsung, aceea de a include doar cipseturi Snapdragon pe noua serie Galaxy S22. Ca un reminder, Galaxy S22 ar veni cu un ecran de 6.06 inch în diagonală, Galaxy S22+ ar primi de asemenea un display mai mic, de 6.55 inch, iar Galaxy S22 Ultra va avea parte de un panou de 6.81 inch. Cel din urmă ar avea un display cu tehnologie LTPO, în vreme ce variantele S22 și S22+ vor folosi tehnologie LTPS.

Design-ul modelelor S22 și S22+ rămâne similar cu al predecesorilor, însă Galaxy S22 Ultra va primi un slot pentru stylus dedicat, fiind foarte similar acum cu un terminal din seria Galaxy Note. Potrivit zvonurilor deja confirmate de către youtuber, noile modele ar urma să fie disponibile la precomandă începând cu data de 8 februarie 2022, iar livrările vor începe pe 18 februarie 2022. Evenimentul Unpacked ar urma astfel să fie organizat fie la final de ianuarie, fie la începutul lunii februarie.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Au dat din mai rau in mai bine samsung, dupa esecul ala cu s7 edge, in care ecranul ala era mai fragil, decat orice, practic l-am scapat, dar usor, pe covor nu pe jos sa zici ca pe ciment, mi s-a spart sticla de la camera, cred ca erau cativa cm, totusi cati bani o sa fie asta?

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.