Jump to content

Jose Mourinho, refuzat de Bayern Munchen. "Și-a dorit să vină!" Motivul pentru care nu s-a făcut mutarea


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Jose Mourinho (58 de ani) putea să fie protagonistul unei mutări surprinzătoare în urmă cu mai mulți ani.

image.thumb.png.30e1c403bdf3d4ec06aa6da5f61891e2.png

Fostul conducător al celor de la Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a vorbit despre un moment în care Jose Mourinho și-ar fi dorit să ajungă la gruparea bavareză.

"Mourinho și-a dorit să o antreneze pe Bayern"

Tehnicianul portughez este considerat unul dintre cei mai buni din istoria fotbalului, iar rezultatele și echipele pe care le-a pregătit stau dovadă pentru asta.

 

Totuși, Mourinho nu a avut loc la Bayern, conform fostului conducător al clubului bavarez, Karl-Heinz Rummenigge. Acesta spune că stilul lui Mou nu era potrivit cu ceea ce se vrea la campioana Germaniei.

 

"Acum câțiva ani și-a dorit să vină în Germania pentru a antrena Bayern, dar nu a existat niciodată sentimentul că ar putea fi antrenorul potrivit pentru Bayern. Mi-a făcut întotdeauna o impresie bună personal. Sper să reușească la Roma. Pentru că el trebuie să câștige în fiecare zi, aproape ca pâinea", a spus Karl-Heinz Rummenigge.

Jose Mourinho a încasat peste 100 de milioane de euro drept compensații

Doar din ultimele 3 concedieri, ”The Special One” a încasat peste 100 de milioane de euro!

 

Jose Mourinho a fost dat afară de la Chelsea (2015), Manchester United (2018) și Tottenham (2020), cluburi care i-au plătit despăgubiri în valoare de 98 de milioane de lire sterline. 

 

El a petrecut 2315 zile la cele trei echipe și în contul lui au intrat aproape 500 de mii de euro de victorie,conform 101greatgoals.com.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.