Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Halo Infinite: Cerințe de sistem


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

halo infinite

 

 

Microsoft ne-a luat prin surprindere și a lansat Halo Infinite pentru a sărbători aniversarea a 20 de ani de Xbox. Momentan este disponibilă doar componenta multiplayer a jocului, campania single-player urmând să fie lansată în luna Decembrie. Odată cu această lansare am primit și cerințele de sistem și le-am atașat mai jos.

 

Deși am vorbit și în trecut despre configurația necesară pentru a rula cel mai nou titlu din serie, cerințele au fost actualizate odată cu această lansare și includ mai multe preset-uri. Unde înainte am primit doar lista de componente pentru Low și High, astăzi avem și cerințele pentru Medium și Ultra.

 

image.png.9b6cc8a85d89514e246ba5790559ec14.png

 

Desi cerințele sunt măricele, lansarea lui Halo Infinite s-a dovedit un succes imens pe Steam unde a înregistrat un număr de peste 270.000 de jucători activi. Și pe măsură ce ne vom apropia de lansarea „full” acest număr o să tot crească.

 

 

Sursa: Zona IT

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.