Jump to content

Saints Row a fost amânat până în August 2022


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

Saints Row 2022

 

Saints Row este o serie îndrăgită de gamerii din toată lumea, iar anul viitor vom primi un nou joc. Acesta va servi ca reboot al francizei și echipa din spate susține că va fi cel mai bun Saints Row din câte am avut până acum. Însă pentru a-și ține promisiunea, a fost nevoie ca data de lansare să fie mutată până în a doua jumătate a anului 2022.

 

Următorul joc din serie trebuia să fie lansat pe 25 Februarie 2022, dar planurile s-au schimbat. Noua dată de lansare este 23 August 2022, iar motivul din spatele acestei amânări este tranziția echipei la lucrul de acasă. Astfel avem încă un joc afectat de efectele negative ale pandemiei.

 

Quote

Prioritatea noastră este să creăm cel mai tare Saints Row de până acum, iar dacă l-am fi lansat în ziua pe care am anunțat-o inițial nu s-ar fi ridicat la standardele pe care ni le-am impus și nu ar fi fost jocul pe care fanii îl merită. Întreaga echipă are nevoie de ceva timp în plus pentru a-și transpune viziunea; facem câteva ajustări importante și singurele schimbări pe care le va suferi jocul sunt legate de finisaje și calitatea per total.

 

Jim Boone, Chief Creative Office, Volition

 

 

Saints Row are un trailer foarte interesant

 

Primul trailer pentru Saints Row a debutat vara trecută și a atras o mulțime de reacții pozitive din partea gamerilor. Seria a început ca un rival pentru Grand Theft Auto, însă a evoluat într-un loc de joacă imens în care gameplay-ul foarte haotic nu este doar normal, ci încurajat. Astfel reacția pozitivă a publicului a venit într-un mod natural și personal, abia aștept să pun mâna pe cel mai nou joc al seriei.

 

 

 

 

Sursa: Zona IT

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.