Jump to content

Reward for veteran factions members

TLG Grizzly
 Share

Recommended Posts

ro.png

Salutare!

Ne dorim să răsplătim jucătorii care au fost serioși de-a lungul timpului și au petrecut cel puțin 4 ani într-o facțiune, cu sau fără pauze, cu un mic cadou ce constă într-un vehicul special al facțiunii voastre cu mențiunea că acesta nu va putea fi vândut altor jucători. Vehiculele sunt unice, nu există altundeva pe server decât la HQ-urile facțiunilor de care aparțin. 

Notă: vechimea în facțiuni de același tip nu se adună. Exemplu: dacă jucătorul x a petrecut 2 ani în LS Taxi și 2 ani în SF Taxi nu va fi eligibil acestui premiu.

Pentru a intra în posesia unui vehicul vă rugăm să deschideți un ticket în secțiunea Support (DOAR dacă îndepliniți criteriul menționat anterior): https://forum.b-zone.ro/support/

Dacă aveți sugestii pentru facțiunile la care nu le-am găsit un vehicul, le așteptăm în comentarii. Totodată, ne-am bucura să ne dați un feedback în comentarii. :)

Vehiculele sunt următoarele:

Paramedics - Ambulance / FireTruck
News Reporters - News Van / SAN News Maverick

Taxi - Cabbie / Taxi

Tow Truck Company - Tow Truck / Utility Van

School Instructors - Coastguard / Skimmer

Police Department - Police Car (LSPD / SFPD / LVPD) / Enforcer

FBI - FBI Rancher / Enforcer / FBI Truck

National Guard - Barracks
Hitmen Agency - Skimmer / discutăm în ticket de alte opțiuni

en.png

Greetings!

We have thought about rewarding the players who have been serious, committed and spent at least 4 years in a faction, with or without breaks, with a small gift consisting of a special vehicle from your faction with the mention that it does not may be sold to other players. The vehicles are unique, they don't exist anywhere else on the server except at the HQs of the factions they belong to.

Note: Experience in factions of the same type does not add up. For example: if player x has spent 2 years in LS Taxi and 2 years in SF Taxi  they will not be eligible for this prize.

To take possession of a vehicle, please open a ticket in the Support section (ONLY if you meet the above criteria): https://forum.b-zone.ro/support/

If you have any suggestions for the factions where we did not find a vehicle, we are waiting for them in the comments. At the same time, we would be happy to give you feedback in the comments. :)

Edited by TLG Grizzly

Interesanta metoda de premiere a veteranilor din factiuni.

Totusi sunt de parere ca 4 ani este o perioada foarte mare, 3 ani consider ca ar fii mai decent.

Edited by Ronic

Foarte tare ideea, felicitari @TLG Grizzly!

As recomanda insa minimul perioadei petrecute sa fie coborat la 3 ani, 4 fiind o perioada mai pretabila RPG 1.

Celor din S.I/Hitman nu cred ca aveti ce vehicul sa le oferiti, mai degraba le acordati un skin specific factiunii pe care sa il poata purta si in cadrul altor factiuni oricand doresc ei asta.

Edited by EXTRATERESTRU
Corectare greșeală gramaticala

Frumoasa idee!
Dar am 2 intrebari:
O sa mai fie valabil si de acuma incolo? Si de ce nu e ok sa fi si in LS TAXI o perioada, dupa, SF TAXI din nou..
De ex. eu am facut pauza cam un an de zile, ma gandeam sa ma reintorc intr-o factiune, sa incep cu TAXI, dupa un departament ceva, avand in vedere ca in trecut am fost in 3 departamente diferite si o singura data intr-o pasnica..de ex. daca ma duc acuma in SF TAXI/LV TAXI, nu mai am dreptul la premiu?
Joc din 2015, pana in prezent se aduna 6 ani +/- pauzele..(cam 5 ani jucati, de unde naiba sa adun eu 12 ani de factiuni in 5-6 ani? :))
Daca m-as reintoarce acuma in acuma in SF TAXI, chiar o sa stau o perioada mai lunga..dar vreau garantia ca primesc si eu un TAXI ❤️ 

Imagineaza-ti sa stai 4 ani intr-o factiune doar ca sa primesti un vehicul de 2 lei. Care a venit cu sugestia asta? Nu mai aveti ce sa bagati? Pe langa ca sunt mai putini de 50 de oameni de pe toate serverele care vor primii, cam cine sta in factiuni sa primeasca asta?

On 11/30/2021 at 1:10 AM, CBN D a n i BXD said:

Personal consider că e cam mult vechime de 4 ani. Se putea face pe categorii, de la un an în sus, diferite tipuri de mașini.

Felicitări celor ce beneficiază de această răsplătire!

Nu ne dorim să aibă toți jucătorii un astfel de vehicul. Tocmai de aceea am pus o vechime mai mare pentru a-l deține doar cei care într-adevăr merită. 

On 12/1/2021 at 12:03 AM, EXTRATERESTRU said:

Foarte tare ideea, felicitari @TLG Grizzly!

As recomanda insa minimul perioadei petrecute sa fie coborat la 3 ani, 4 fiind o perioada mai pretabila RPG 1.

Celor din S.I/Hitman nu cred ca aveti ce vehicul sa le oferiti, mai degraba le acordati un skin specific factiunii pe care sa il poata purta si in cadrul altor factiuni oricand doresc ei asta.

Nu ar fi corect ca 90% din jucători să primească vehicule și restul skinuri. Pentru SI deja am reușit să găsim 2 vehicule, mai rămâne pentru HA.

15 hours ago, furnica22 said:

Frumoasa idee!
Dar am 2 intrebari:
O sa mai fie valabil si de acuma incolo? Si de ce nu e ok sa fi si in LS TAXI o perioada, dupa, SF TAXI din nou..
De ex. eu am facut pauza cam un an de zile, ma gandeam sa ma reintorc intr-o factiune, sa incep cu TAXI, dupa un departament ceva, avand in vedere ca in trecut am fost in 3 departamente diferite si o singura data intr-o pasnica..de ex. daca ma duc acuma in SF TAXI/LV TAXI, nu mai am dreptul la premiu?
Joc din 2015, pana in prezent se aduna 6 ani +/- pauzele..(cam 5 ani jucati, de unde naiba sa adun eu 12 ani de factiuni in 5-6 ani? :))
Daca m-as reintoarce acuma in acuma in SF TAXI, chiar o sa stau o perioada mai lunga..dar vreau garantia ca primesc si eu un TAXI ❤️ 

Normal că va fi valabil și de acum încolo. Oricând acumulează cineva vechimea menționată poate beneficia de premiu.

Nu ne dorimă să echivalăm vechimile din facțiunile de același tip pentru că nu ar fi corect față de restul jucătorilor (Paramedics, NR, TTC, Departamente). 

15 hours ago, Alecsqqq said:

Imagineaza-ti sa stai 4 ani intr-o factiune doar ca sa primesti un vehicul de 2 lei. Care a venit cu sugestia asta? Nu mai aveti ce sa bagati? Pe langa ca sunt mai putini de 50 de oameni de pe toate serverele care vor primii, cam cine sta in factiuni sa primeasca asta?

Îți mulțumim și ție pentru feedback.

On 12/2/2021 at 4:57 PM, TLG YuukiKING said:

Cei care sunt in mafii de peste 4 ani de zile nu o sa primeasca nimic? Doar asa de curiozitate intreb ;)) mersi!

Dacă într-adevăr există jucători cu vechime de 4 ani într-o mafie pot deschide un ticket și decidem la comun acord un cadou și pentru ei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.