Jump to content

Presa din Franța face un anunț surprinzător: "Zidane a început negocierile cu PSG!" Ultimele detalii.


Ryan.
 Share

Recommended Posts

Presa din Franța face un anunț surprinzător: "Zidane a început negocierile cu PSG!" Ultimele detalii.

 

NTJkOTEzYWU0ZWYxMjA1MTY4MGJmYjJiNGEwMw==

 

 

Tehnicianul francez este unul dintre numele cele mai "apetisante" pentru cluburile mari, iar în ultimul timp speculațiile s-au intensificat.

 

Presa din Franța a făcut anunțul: "Zidane a început negocierile cu PSG"
 

PSG tocmai a fost învinsă de Manchester City în Champions League, 1-2, iar incertitudinea la nivelul băncii tehnice pare din ce în ce mai accentuată.

Le Parisien anunță că șefii lui PSG au început negocierile cu Zidane, în condițiile în care Manchester United insistă pentru Mauricio Pochettino.

 

 

Potrivit sursei citate, francezul este încântat de ideea de a o antrena pe PSG, iar tatonările cu gruparea din hexagon durează de ceva săptămâni.

Zidane a fost și una dintre variantele pentru banca lui Manchester United, însă englezii se pare că au fost refuzați de fostul tehnician al lui Real Madrid.

În cazul în care Pochettino rămâne la PSG, varianta Zidane rămâne una viabilă pentru PSG începând din vară, asta în condițiile în care nu o să primească o ofertă din partea naționalei Franței.

 

Pochettino a decis să rămână la PSG
 

Presa engleză anunță că Mauricio Pochettino va mai rămâne la PSG cel puțin până la vară. Clubul parizian nu ia în calcul o despărțire atât de bruscă de antrenor.

Potrivit jurnalistului Rob Harris, de la Associated Press, antrenorul argentinian i-a anunțat pe jucătorii de la PSG că nu va pleca de la echipă în plin sezon.

Miercuri seară, PSG a pierdut meciul din deplasare cu Manchester City, scor 1-2. Totuși, vicecampioana Franței este calificată în runda următoare din Liga Campionilor.

 

La finalul partidei, Pochettino a declarat că și-a informat jucătorii că au fost doar zvonuri de presă în privința unei mutări la Manchester United.

“Jucătorii știu foarte bine situația mea, la fel precum știu situația lor. Activăm într-o industrie în care zvonurile sunt des întâlnite”, a spus Pochettino, la conferința de presă.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.