Jump to content

Rockstar își cere scuze pentru trilogia Grand Theft Auto remasterizată


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

Review Grand Theft Auto The Trilogy Rockstar Games

 

 

Rockstar obișnuia să fie unul dintre cele mai respectate nume din industria jocurilor video, însă în ultimii ani a cam dat cu bățul în baltă. Lucrarea cea mai indezirabilă a companiei a devenit fără doar și poate Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Nu am mai văzut de mult o lansare atât de proastă și am fost aici când a ieșit Cyberpunk 2077, iar asta se datorează și notorietății titlurilor originale, care au fost punctul de plecare pentru versiunile remasterizate din această colecție.

 

Dacă ai trăit sub o piatră până în acest punct, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nu este doar un joc, ci o colecție în care regăsim versiuni machiate ale lui GTA III, Vice City și San Andreas. Echipa din spatele acestui proiect este recunoscută doar pentru portari ale unor jocuri mai vechi pe mobile, deci nu vorbim de niște adevărați profesioniști. Iar asta s-a văzut în rezultatul final.

 

Asta i-a obligat pe cei de la Rockstar să iasă în față și să-și ceară scuze de la fanii care au așteptat aceste remasterizări cu sufletul la gură. Într-un articol de pe site-ul oficial, compania a recunoscut că lansarea a fost slabă și s-a angajat într-o misiune de a le oferi jucătorilor o experiență cu adevărat bună. Mai mult de atât, versiunile clasice ale celor trei jocuri vor putea fi descărcate din nou prin intermediul Rockstar Store.

 

Din păcate, mi se pare prea puțin, prea târziu, iar de la o companie precum Rockstar nu m-aș fi așteptat la o astfel de lansare. Imaginea acesteia va rămâne pătată, cel puțin o vreme, dar sper că a învățat o lecție importantă și că oamenii responsabili cu aceste versiuni ale jocurilor vor investi ceva mai multă muncă în patch-uri decât au făcut-o în cazul lansării din data de 11 Noiembrie 2021.

 

 

 

Sursa: Zona IT

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.