Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sony nu vrea ca alți producători să vândă capace personalizate pentru PlayStation 5


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

PlayStation 5 Sony

 

 

PlayStation 5 este o consolă puternică, însă de multe ori designul acesteia a fost criticat. Dar Sony a făcut o mișcare foarte inteligentă cu capacele ușor de îndepărtat, care îți oferă acces la componentele din interior. Iar acum, acestea au fost patentate, astfel producătorii third-party nu pot să mai vândă aceste accesorii.

 

Chiar dacă capacele de pe PlayStation 5 sunt niște baze numai bune pentru tot felul de proiecte de personalizare sau modding, compania japoneză nu vrea ca alți producători să obțină bani pe urma muncii sale. Sony a reușit asta fără mare scandal, astfel companiile precum PlateStation5 sau dbrand  au retras rapid capacele custom de pe magazinele online. Asta se întâmpla încă de pe vremea in care patentul japonezilor nu era oficial.

 

Da, totul este despre bani. Odată cu noua decizie și cu patentul obținut (cu 376 de zile întârziere), Sony este singurul producător care poate vinde capace personalizate pentru PlayStation 5. Asta desigur, dacă nu alege să dea mai departe drepturile pentru acestea unui producător precum cei de mai sus. Dar având patentul îi va obliga pe acești producători 3rd party să le cedeze japonezilor un procent din vânzări și cred că fix asta urmarea compania.

 

 

Sursa: Zona IT

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.