Jump to content

Eșec neașteptat pentru Milan cu Sassuolo. Tătărușanu a fost rezervă


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Sassuolo a câștigat meciul din deplasare cu AC Milan, scor 3-1, în etapa a 14-a din Serie A, în direct pe Digi Sport 3. Este primul eșec suferit de "rossoneri" pe teren propriu în acest sezon.

image.thumb.png.c2801a7001da555605916c3b187685b6.png

Chiricheș a jucat pe final de meci

Portarul Ciprian Tătărușanu a fost rezervă la AC Milan, iar fundașul Vlad Chiricheș a jucat din minutul 90 pentru Sassuolo.

 

Alessio Romagnoli a deschis scorul pentru Milan în minutul 21, dar Sassuolo a condus la pauză, după reușita lui Gianluca Scamacca (24’) și autogolul lui Simon Kjaer (33’).

 

În minutul 66, Domenico Berardi l-a învins pe portarul francez Mike Maignan, revenit după accidentare, cu un șut pe centrul porții.

 

AC Milan a rămas în inferioritate numerică în minutul 77, după eliminarea lui Alessio Romagnoli.

 

Vlad Chiricheș a fost introdus pe teren în minutul 90 și a avut două intervenții bune în prelungiri.

 

Victorie importantă pentru Sassuolo, care se îndepărtează de zona retrogradării și se apropie la trei puncte de zona locului de Conference League.

 

AC Milan are două eșecuri și un egal în ultimele trei runde din Serie A și rămâne în spatele lui Napoli, care se poate distanța la trei puncte în fruntea clasamentului.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.