Jump to content

Neymar a sărbătorit până-n zori după accidentarea horror. Cine l-a dat de gol


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Neymar jr (29 de ani) s-a accidentat la gleznă și a ieşit pe targă, cu ochii în lacrimi, în meciul de la Saint-Etiennecâştigat cu 3-1 de Paris Saint-Germain, în direct pe Digi Sport 1, în etapa a 15-a din Ligue 1.

image.thumb.png.dd679dc5e47bfc65a91260557eca6f91.png

Starul brazilian al celor de la PSG a trecut rapid peste această problemă și s-a dus să petreacă cu un renumit DJ, Jottape. Jurnaliștii de la Mundo Deportivo au scris că Neymar a participat la un party, care a ținut toată noaptea, și care a fost marcat de ”muzică, shisha (n.r. - pipă cu apă) și poker din plin”. Informația s-a viralizat în scurt timp.

 

Jottape este cel care l-a dat de gol pe Neymar, după ce a publicat un Story cu acesta, în jurul orei 06:30 dimineața în Franța. 

 

Nu este prima dată când Neymar este protagonistul unor astfel de episoade, dar brazilianul susține că știe să aibă grijă de viața lui sportivă.

 

”Știu să am grijă de mine, am cu mine un kinetoterapeut și un preparator fizic timp de 24 de ore, pentru ce? Degeaba? Trebuie să fiu taxat pentru ce fac pe teren, dar nu pentru ce fac în afara lui, nu permit.

 

M-am înșelat deja de mai multe ori, dacă aș putea schimba unele lucruri, evident că aș lua și alte decizii. Dar maturitatea vine în timp, nu înseamnă că dacă ai 30 de ani ești perfect matur”, spunea Neymar, în octombrie.

Verdict crunt pentru Neymar. Cât va lipsi starul brazilian, după accidentarea la gleznă

Primele investigații medicale arată că Neymar are nevoie de o perioadă de recuperare de aproximativ şase săptămâni, potrivit lequipe.fr.

 

Severitatea entorsei suferite la glezna stângă va fi confirmată de un control medical mai amplu, în cursul zilei de azi.

Pochettino: "Am fost șocat când am văzut imaginile"

Spre finalul meciului cu Saint-Etienne, la o intrare a lui Yvann Macon, Neymar a căzut pe adversarul său şi glezna sa stângă s-a răsucit în urma impactului. Afişându-şi imediat durerea, brazilianul a fost nevoit să iasă pe targă în minutul 87, înlocuit de Eric Junior Dina Ebimbe.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.