Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

vivo pregăteşte o tabletă de gaming cu diagonală mică, dar şi modele OLED şi cu ecran Ink


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>vivo pregăteşte o tabletă de gaming cu diagonală mică, dar şi modele OLED şi cu ecran Ink</b>Intrarea pe piaţa tabletelor a companiilor sub umbrelă conglomeratului BBK se tot amână. E vorba despre OPPO, realme, vivo şi OnePlus, ale căror tablete au tot scăpat în ultimul an. Cele vivo capăta totuşi noi detalii acum şi o segmentare a lor

 

Intrarea pe piaţa tabletelor a companiilor sub umbrelă conglomeratului BBK se tot amână. E vorba despre OPPO, realme, vivo şi OnePlus, ale căror tablete au tot scăpat în ultimul an. Cele vivo capăta totuşi noi detalii acum şi o segmentare a lor.

 

Auzisem deja că vivo ar fi lucrat la tablete şi înregistrat denumiri pentru sub-branduri ale sale asociate acestui segment: iQOO, NEX, vivo Pad apăruseră deja online. Acum o sursă din China scrie că e pregătită de debut o tabletă vivo pentru gaming, una cu diagonală mică şi procesor Qualcomm Snapdragon 870. Va exista şi un model cu "diagonală foarte mare" şi panou OLED, dar şi tablete cu ecran "Ink", cu consum redus şi folosite pentru educaţie, citit şi alte zone de nişă.

 

vivo

 

Tabletele de gaming par să nu fi prins niciodată cum trebuie la public, în ciuda câtorva tentative din partea Acer sau Huawei de a cuceri piaţă. Interesant e că Lenovo sau ASUS nu au forţat această zonă folosind experienţa lor din PC Gaming, ci s-au mulţumit cu telefoanele de gaming.  În general tabletele păreau a fi ajuns la o plafonare până la perioada pandemiei, anul 2020. Atunci munca de acasă şi şcoala de acasă au făcut ca vânzările de tablete să explodeze.

 

Acest lucru a motivat companii ca Xiaomi, Motorola şi Nokia să intre din nou pe piaţa tabletelor. Să vedem totuşi cu ce ne poate surprinde vivo, nume nou în domeniu, dar având atuuri că parteneriate cu Zeiss, cu Samsung pentru cipseturi Exynos şi fiind singură cu telefoane cu gimbal pe piaţă. De altfel o tabletă cu gimbal Vivo a scăpat deja.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.