Jump to content

Mercedes prezintă Project Maybach. Mașina a fost creată în colaborare cu regretatul Virgil Abloh


A I i n
 Share

Recommended Posts

Mercedes prezintă Project Maybach. Mașina a fost creată în colaborare cu regretatul Virgil Abloh - Poza 1

 

Constructorul german a publicat imagini cu un nou concept de mașină off-road, numit Project Maybach. Mașina a fost creată cu ajutorul regretatului designer de modă Virgil Abloh.

 

Mercedes-Benz a dezvăluit primele imagini cu un nou concept, numit Project Maybach. Design-ul acestei mașini a fost creat în colaborare cu designer-ul de modă Virgil Abloh, care a decedat în urmă cu câteva zile. Project Maybach este o mașină electrică, ce are un aspect de coupe de lux și este construită pentru off-road.

 

Mașina a fost desenată de către Gorden Wagener, șeful de design de la Daimler, în colaborare cu Virgil Abloh. Fiind destinat pentru off-road, Project Maybach este dotat cu componente specifice unor condiții dificile. Printre aceste elemente se numără: anvelope special create pentru off-road, scut de protecție sub șasiu, bară frontală cu proiectoare LED, aripi demontabile prin șuruburi și un rollcage exterior.

 

003434l.jpg

 

Un element unic al lui Project Maybach este capota, care este transparentă și este prevăzută cu panouri solare. Acestea au rolul de a crește autonomia mașinii cu ajutorul energiei solare. Conceptul este vopsit în două culori contrastante, cu negru pe acoperiș și pe partea din spate și o culoare bej în părțile laterale.

 

Partea din față cuprinde faruri și o grilă cu iluminare LED, iar în spate se regăsesc stopuri LED și sigla Maybach iluminată.

 

008245l-1000x0-w-ef0352cf.jpg

 

Interiorul mașinii este de culoare bej cu locuri pentru doar doi pasageri. Scaunele pot fi complet întinse, iar pe ușă există și un topor inscripționat cu numele Maybach. Bordul cuprinde un ecran digital montat central și sunt prezente și butoane de reglaj din metal, precum și mai multe spații de depozitare.

 

Virgil Abloh a fost un creator de modă, fondatorul firmei de fashion Off-White și directorul de creații în cadrul Louis Vuitton. Abloh a murit pe 28 noiembrie, la vârsta de 41 de ani, în urma unei forme rare de cancer la inimă.

 

Conceptul Project Maybach este expus la Muzeul Rubell din Miami, Florida. Publicul îl poate admira în intervalul 1-2 decembrie.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.