Jump to content

Samsung Galaxy A13 5G debutează oficial; Smartphone accesibil, cu baterie de 5000 mAh, refresh rate de 90Hz, cameră principală de 50 MP


A I i n
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy A13 5G debutează oficial; Smartphone accesibil, cu baterie de 5000 mAh, refresh rate de 90Hz, cameră principală de 50 MP</b>Galaxy A13 5G este un smartphone care a primit o mulțime de scăpări în trecut, iar astăzi a și debutat oficial. Putem spune că e primul model din noua generație Galaxy A. Telefonul a debutat în SUA și este chiar cel mai ieftin terminal 5G din portofoliul

 

Galaxy A13 5G este un smartphone care a primit o mulțime de scăpări în trecut, iar astăzi a și debutat oficial. Putem spune că e al doilea model din noua generație Galaxy A, sosind după Galaxy A03. Telefonul a debutat în SUA și este chiar cel mai ieftin terminal 5G din portofoliul Samsung comercializat în America. Detalii despre Galaxy A13 5G avem mai jos.

 

Telefonul vine cu display Infinity-V de 6.5 inch în diagonală. Este un panou LCD modest, cu rezoluție HD+ (720 x 1600 pixeli) și refresh rate de 90Hz adaptiv. Vine cu notch picătură în partea de sus pentru camera selfie, are o bărbie de dimensiuni generoase în partea de jos și margini destul de groase. La interior regăsim un procesor Dimensity 700 de la MediaTek, 64 GB de stocare și o baterie de 5000 mAh care se încarcă la 15W. 

 

A13-5G_592x341.jpg

 

Există în partea din spate un setup de camere triplu, iar camera principală are 50 MP. Este acompaniată de un senzor de 2 MP Macro și unul de 2 MP Bokeh. În partea din față regăsim camera selfie de 5 MP. Telefonul rulează Android 11 și măsoară 164.5 x 76.5 x 8.8 mm. Senzorul pentru amprente este amplasat lateral, în butonul power, are un singur difuzor și jack de 3.5 mm pentru căști. 

 

Alături de acest model va sosi în SUA și Galaxy A03s, model deja comercializat în Europa încă din luna august. Ne axăm însă pe Galaxy A13 5G al cărui preț va fi de 249.99 dolari în SUA. Va fi comercializat în primă fază doar online, pe Samsung.com și pe site-urile operatorilor de telefonie mobilă AT&T începând de mâine, 3 decembrie.

 

Compania sud-coreeană nu va livra acest model cu un încărcător în pachet în SUA. Galaxy A13 5G ar urma să ajungă la nivel internațional mai târziu, poate chiar la începutul anului 2022.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.