Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

vivo S12 Pro își prezintă camera selfie duală într-o randare oficială; Are și ecran curbat


A I i n
 Share

Recommended Posts

<b>vivo S12 Pro își prezintă camera selfie duală într-o randare oficială; Are și ecran curbat</b>Încă de la mijlocul lunii trecute știm faptul că cei de la vivo lucrează la un nou smartphone axat pe selfie și anume vivo S12 Pro. L-am văzut chiar într-o serie de fotografii hands-on, iar acum la început de decembrie avem ocazia

 

 

Încă de la mijlocul lunii trecute știm faptul că cei de la vivo lucrează la un nou smartphone axat pe selfie și anume vivo S12 Pro. L-am văzut chiar într-o serie de fotografii hands-on, iar acum la început de decembrie avem ocazia să admirăm produsul și într-o randare oficială. Imaginea este mult mai clară decât acele fotografii anterior ajunse online și remarcăm astfel și unele elemente de design.

 

vivo S12 PRO

 

După cum se poate vedea, acest smartphone optează pentru un notch în zona superioară a ecranului - acolo unde avem un setup compus dintr-o cameră foto principală Samsung JN1 de 50 megapixeli și o cameră foto ultra-wide de 8 mpx. Vor exista multe filtre aici, cât și algoritmi speciali pentru a îmbunătăți capturile selfie atât pe timp de zi, cât și pe cele realizate noaptea. 

 

Observăm și faptul că avem aici un ecran curbat lateral și un modul foto destul de generos în spate, cu 3 camere ce beneficiază de lentile mari. vivo S12 Pro este așteptat cu un upgrade și la nivel intern, dar și pentru puterea de încărcare care ar putea crește de la 44W pe S10 Pro, la 55W în cazul de față. În imagine mai este confirmat și scanner-ul de amprente integrat sub display. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.