Jump to content

Nubia Red Magic 7 va suporta încărcare rapidă la 165W, potrivit unei certificări proaspăt acordate în China


A I i n
 Share

Recommended Posts

<b>Nubia Red Magic 7 va suporta încărcare rapidă la 165W, potrivit unei certificări proaspăt acordate în China</b>Sfârșitul lunii noiembrie ne-a adus printre altele și vestea că cei de la Nubia lucrează la două noi telefoane din seria Red Magic, modele numite Red Magic 7 și Red Magic 7 Pro care vor opta pentru procesorul Snapdragon 8 Gen 1

 

 

Sfârșitul lunii noiembrie ne-a adus printre altele și vestea că cei de la Nubia lucrează la două noi telefoane din seria Red Magic, modele numite Red Magic 7 și Red Magic 7 Pro care vor opta pentru procesorul Snapdragon 8 Gen 1. Astăzi varianta vanilla din acest duo primește certificarea 3C în China și aflăm pe această cale faptul că vom avea parte de încărcare super rapidă la 165W.

 

Red Magic 7

 

Până în momentul de față am văzut tehnologii de maxim 120W pe piața smartphone, un exemplu fiind Xiaomi 11T Pro pe care și noi l-am supus unui test de încărcare aici. Acum Nubia vrea să treacă la nivelul următor odată cu aceste noi smartphone-uri de gaming care se vor încărca la 165W (20V/8.25A). Așteptăm ca acestea să ofere și soluții avansate de răcire care să țină sub control temperaturile și suntem curioși legat de degradarea bateriei odată cu trecerea timpului.

 

Vă reamintesc faptul că și alți producători din lumea smartphone pregătesc tehnologii de încărcare ultra rapide, un exemplu fiind HyperCharge 200W de la Xiaomi care poate alimenta o baterie de 4000 mAh de la 0 la 100% în sub 8 minute. 

 

Revenind însă la Nubia Red Magic 7 și ținând cont de actualele modele care la nivel internațional au sosit cu o încărcare mai modestă decât variantele din China, sunt mari șanse ca și în cazul noului telefon lucrurile să stea la fel, alimentarea ultra rapidă urmând a fi ceva exclusiv pentru telefoanele vândute în China. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.